Μέσα σε κλίμα συγκίνησης είπαν το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Βγόντζα (Φωτογραφίες)

  01 April, 2019 ΑΡΘΡΑ
Μέσα σε κλίμα συγκίνησης είπαν το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Βγόντζα (Φωτογραφίες)

Εκπρόσωποι του πολιτικού και του νομικού κόσμου παρευρέθηκαν στην επικήδειο ακολουθία του διακεκριμένου δικηγόρου Αντώνη Βγόντζα

Το τελευταίο «αντίο» στον διακεκριμένο δικηγόρο Αντώνη Βγόντζα θέλησαν να πουν εκπρόσωποι του πολιτικού, αλλά και του νομικού κόσμου στην επικήδειο ακολουθεία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου, στην πλατεία Υμηττού.

Παρόντες, μεταξύ άλλων η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ο πρώην υπουργός, Ευάγγελος Βενιζέλος που εκφώνησε και τον έναν από τους δύο επικηδείους, καθώς και οι Ανδρέας Λοβέρδος, Δημήτρης Κρεμαστινός, Νίκος Φίλης, Λευτέρης Αυγενάκης, αλλά και οι Τάσος Γιαννίτσης, Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου κλπ.

Ο Αντώνης Βγόντζας πέθανε την Παρασκευή, σε ηλικία 73 ετών μετά από μια μάχη με τον καρκίνο. Στο παρελθόν είχε διατελέσει γενικός γραμματέας και νομικός σύμβουλος σημαντικών υπουργείων, ενώ ήταν διευθυντής του νομικού γραφείου του πρωθυπουργού στην τελευταία κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου, στη νομική ομάδα υπεράσπισης του οποίου μετείχε πριν και κατά τη διάρκεια της δίκης στο Ειδικό Δικαστήριο.

 

  01 April, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα