Μεσαρά: Αισιόδοξοι οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας της 30χρονης

cretapost.gr  12 May, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μεσαρά: Αισιόδοξοι οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας της 30χρονης

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την πορεία της υγείας της 30χρονης μητέρας που ενεπλάκη στο τραγικό δυστύχημα στη Μεσαρά και στο οποίο έχασε τη ζωή του ο σύζυγος της ενώ τραυματίστηκαν και τα δύο παιδιά της.

Οι γιατροί του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου προχώρησαν στη σταδιακή αφύπνιση της 30χρονης και σύμφωνα με τον διοικητή του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου Κώστα Τερζάκη η 30χρονη έχει δική της αναπνοή ενώ σημερα αναμένεται να μπει χειρουργείο για το κάταγμα πηχεοκαρπικής.

Οι κρανιοεγκαφελικές κακώσεις που φέρει δεν ανησυχούν ιδιαίτερα τους γιατρούς ενώ ήδη έχει χειρουργηθεί για το κάταγμα μηριαίου.

Οι γιατροί είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της.

Αναφορικά με τον 23χρονο τραυματία του ίδιου τροχαίου φέρει μικρό υποσκληρίδιο αιμάτωμα, μικρή μετατραυματική παραχνοειδή αιμορραγία και αύριο θα αντιμετωπιστούν από τους ορθοπεδικούς του Βενιζέλειου νοσοκομείου τα κατάγματα κάτω άκρων που φέρει.

Το 9χρονο κοριτσάκι νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση ενώ στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται, σε καλύτερη κατάσταση, το 5χρονο αγοράκι της οικογένειας .

Αξίζει να σημειωθεί ότι εξιτήριο από το Βενιζέλειο πήρε την Κυριακή, ένας από τους τραυματίες που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο.

Ο συνοδηγός του αυτοκινήτου του Γιάννη Κατσούνα δε χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Το «τελευταίο αντίο» στον Γιάννη Κατσούνα

Στις 17.00 το απόγευμα της Δευτέρας 11 Μαΐου, στο Φουρνοφάραγγο του Δήμου Γόρτυνας, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Γιάννη Κατσούνα που έχασε τη ζωή του στο φρικτό θανατηφόρο τροχαίο στη Μεσαρά, λίγο μετά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά σε δρόμο των Μοιρών.

Η σορός του 35χρονου Γιάννη Κατσούνα βρισκόταν στην εκκλησία του Φουρνοφάραγγου, από τις 16.45, ενώ στις 17.00 εψάλλει η νεκρώσιμος ακολουθία από τον Ι.Ν. της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Φουρνοφάραγγο του δήμου Γόρτυνας.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Φουρνοφάραγγο για να πει το τελευταίο αντίο στον άτυχο 33χρονο. Συγγενείς και φίλοι , με δάκρυα στα μάτια τον αποχαιρέτησαν μη μπορώντας να πιστέψουν πως ο Γιάννης δεν θα είναι πια κοντά τους.

 

cretapost.gr  12 May, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ