Ο κινητήρας που θυμίζει την ανείπωτη τραγωδία - Σημερα το τελευταίο αντίο στον 33χρονο

voucherergasia.gr  11 May, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ο κινητήρας που θυμίζει την ανείπωτη τραγωδία - Σημερα το τελευταίο αντίο στον 33χρονο

Βαρύ είναι το πένθος για την τοπική κοινωνία της Γόρτυνας (και όχι μονο), μετά την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο το βράδυ.

Εκεί όπου ένας 33χρονος άνδρας, ο Γιάννης Κατσούνας, άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ έξι ακόμα άτομα, μεταξύ αυτών δύο παιδιά τραυματίστηκαν.

Ο κινητήρας του αυτοκινήτου μέσα στα λιόφυτα, αποδεικνύει τη σφοδρότητα του δυστυχήματος. Δείχνει το σημείο...θανάτου που εκτυλίχθηκε στον κεντρικό δρομο της Μεσαράς και συγκεκριμένα στο δρόμο Μοίρες-Άγιοι Δέκα, στο ύψος των Αρχαιοτήτων. Οι φίλοι και οι συγγενείς λένε σήμερα στις 5μμ το τελευταίο αντίο στον 33χρονο, στο Φουρνοφάραγγο.

Το θανατηφόρο τροχαίο

Στη διάρκεια του τροχαίου, όπως γράφτηκε, χάθηκε ο 33χρονος άνδρας στα συντρίμμια του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε με τη σύζυγό του και τα δύο από τα τρία παιδιά του.

Ο Γιάννης Κατσούνας με καταγωγή από το Φουρνοφάραγγο έχασε τη ζωή του όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε με την οικογένειά του συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο ΙΧ.

Η 30χρονη σύζυγος του, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με εγκεφαλική αιμορραγία και κατάγματα στο χέρι και το γοφό. Φέρει σοβαρά τραύματα και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Εντατική του Βενιζέλειου νοσοκομείου.

Το 9χρονο αγοράκι της οικογένειας έχει τραυματιστεί στο χέρι και νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική κλινική, ενώ το 5χρονο κοριτσάκι νοσηλεύεται στη Μονάδα Παίδων του ΠΑΓΝΗ με μικρή θλάση στον πνεύμονα.

Από το άλλο αυτοκίνητο, ένας 25χρονος μεταφέρθηκε στη βραχεία νοσηλεία και έχει ήδη αποχωρήσει, ενώ ο δεύτερος, 23 ετών, έχει υποστεί υποσκληρίδιο αιμάτωμα και κάταγμα άνω άκρων.

 

voucherergasia.gr  11 May, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα