Μεσαρά: Εγγυήσεις από το Υπουργείο για σημαντικά έργα

  05 October, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μεσαρά: Εγγυήσεις από το Υπουργείο για σημαντικά έργα

Διαβεβαιώσεις για μια σειρά από σημαντικά έργα της Μεσαράς, έλαβαν από τον Υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή, ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Φασομυτάκης.

Στο πλαίσιο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, τέθηκαν υπόψη του Υπουργού τα ζητήματα των παρακάμψεων σε Μοίρες, Τυμπάκι και Ζαρό, οι οποίες και αποτελούν διαχρονικά αιτήματα των κατοίκων, αλλά και των επισκεπτών, αφού μπορούν να λειτουργήσουν προσθετικά στην αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας.

Ο Υπουργός, αφού ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο για τη σπουδαιότητα των θεμάτων, τα οποία εντάσσονται στο πρόγραμμα δράσεων της Δημοτικής Αρχής, κατανόησε το πόσο σημαντικά είναι και δεσμεύθηκε πως θα χρηματοδοτηθούν και οι τρεις παρακάμψεις μόλις ολοκληρωθούν οι σχετικές μελέτες.

Ο Υπουργός Κώστας Καραμανλής ενημερώθηκε επίσης και για τα θέματα των διαβάσεων στον Γεροπόταμο, με φόντο τον επικείμενο χειμώνα, καθώς και για την ανάγκη να κατασκευαστούν άμεσα γέφυρες στην περιοχή. Ο κ. Καραμανλής δεσμεύθηκε να εξετάσει το ζήτημα αλλά και να δώσει το συντομότερο δυνατό λύσεις.

 

  05 October, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα