Μεσαρα: Έντονο το πρόβλημα με τις αυτοσχέδιες χωματερές

mesaralive.gr  07 September, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μεσαρα: Έντονο το πρόβλημα με τις αυτοσχέδιες χωματερές

H μία μετά την άλλη ξεφυτρώνουν το τελευταίο διάστημα οι αυτοσχέδιες χωματερές στην ενδοχώρα του Νομού.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αδιαφορούν για τη Δημόσια Υγεία και το περιβάλλον και εξακολουθούν να εναποθέτουν μπάζα και κάθε λογής σκουπίδια, ακόμη και μέσα σε κατοικημένες περιοχές.

Εντοπίζονται λοιπόν χωματερές και γίνονται καταγγελίες για τέτοιες περιπτώσεις. Και το χειρότερο απ' όλα είναι πως σε πολλές περιπτώσεις, οι αρμόδιες Αρχές παρεμβαίνουν καθαρίζοντας τα σημεία, τα οποία μετά από κάποιο διάστημα... ξαναγεμίζουν. Όπως ακριβώς συμβαίνει, σύμφωνα με πληροφορίες σε περιοχή του Τυμπακίου, όπου οι ίδιοι οι κάτοικοι εκεί, μετέτρεψαν σε χωράφι σε σκουπιδότοπο.

«Αμετανόητοι συνεχίζουν να βρωμίζουν με σκουπίδια την γειτονιά τους , που οπως γράψαμε πριν λίγες ημέρες βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Αικατερινης στο Τυμπάκι απέναντι απο το 2ο δημοτικό σχολείο. Να σημειώσουμε οτι ο Δημος πήγε και καθάρισε μετά τις πρώτες εικόνες που δημοσιεύσαμε ,ωστόσο κάποιοι συνεχίζουν απτόητοι το έργο τους. Σύμφωνα με πληροφορίες τα σκουπίδια προέρχονται απο κάποιο γειτονικό σπίτι το οποίο οι ιδιοκτήτες του αποφάσισαν να το καθαρίσουν πετωντας τα σκουπίδια στο παρακείμενο χωράφι. Πάντως αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί επ απειρον . Ειναι καιρός ο Δήμος να στείλει την αστυνομία να επιβάλει τη τάξη αλλιώς ας πάρουν οι γειτονοι την κατάσταση στα χέρια τους...», αναφερει αναρτηση στην Ομάδα «Δια-sos-τε τη Μεσαρα»

 

mesaralive.gr  07 September, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα