Μεσαρα: Θύμα ξυλοδαρμού απο μεθυσμένο έπεσε γιατρός του Κ.Υ Μοιρών

iraklionews.gr  09 January, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μεσαρα: Θύμα ξυλοδαρμού απο μεθυσμένο έπεσε γιατρός του Κ.Υ Μοιρών

Ένα άσχημο περιστατικό έλαβε χώρα χθες το βράδυ 8 Ιανουαρίου στο Κέντρο Υγείας Μοιρών όταν ένας μεθυσμένος χτύπησε γιατρό και του έσπασε το ισχίο και δυο πλευρά.

Όλα άρχισαν όταν σύμφωνα με πληροφορίες, δυο μεθυσμένοι έφτασαν στο Κέντρο Υγείας γιατί είχε πέσει το ζάχαρο του ενός.

Οι γιατροί του έβαλαν ορό και για άγνωστο λόγο ο ασθενής νευρίασε και αφαίρεσε ότι του είχαν βάλει οι γιατροί. Στη συνέχεια έσπρωξε με δύναμη το γιατρό ο οποίος έπεσε στο δάπεδο με αποτέλεσμα να σπάσει το ισχίο του και δυο πλευρά.

Δυστυχώς αυτό το περιστατικό δεν είναι το πρώτο καθώς γιατροί και νοσηλευτές έχουν πέσει στο παρελθόν θύματα βίας μεθυσμένων κι όχι μόνο.

Την κινητοποίηση του Δήμου Φαιστού προκάλεσε το δυσάρεστο αυτό περιστατικό με το
Δήμαρχο Φαιστού κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη, να μεταβαίνει στο κέντρο υγείας, προκειμένου να συναντηθεί με τη Διευθύντρια και να ενημερωθεί σχετικά.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει και ο ίδιος τέτοιου είδους περιστατικά που έχουν να κάνουν με το αλκοόλ συμβαίνουν συχνά,ενώ ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα έντονο λόγω και των τουριστών.

Μετά και τη συνάντηση, ο κ. Νικολιδάκης αναμένεται να ενημερώσει τη διοίκηση της 7ης ΔΥΠΕ Κρήτης και το Υπουργείο σχετικά με το χρόνιο αυτό πρόβλημα που ταλανίζει την περιοχή.

 

iraklionews.gr  09 January, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ