“Μη ρίχνουμε λάδι στη φωτιά σε πιθανές βεντέτες”- Δραματική προειδοποίηση του συνηγόρου....

  15 April, 2017 ΚΟΣΜΟΣ
“Μη ρίχνουμε λάδι στη φωτιά σε πιθανές βεντέτες”- Δραματική προειδοποίηση του συνηγόρου....

Φωτο:candianews.gr

Να διατηρήσουν όλες οι πλευρές και όλοι οι παράγοντες της υπόθεσης του φονικού των Ανωγείων την ψυχραιμία τους, ώστε να μην «πέσει λάδι στη φωτιά», καλεί με δηλώσεις του στο Candianews ο συνήγορος πολιτικής αγωγής της οικογένειας του 23χρονου θύματος, Μανώλη Στρατάκη, Αντώνης Γρηγοράκης.

Ο γνωστός νομικός του Ηρακλείου, που ανέλαβε για λογαριασμό της οικογένειας την υπόθεση, φανερά ενοχλημένος από δημόσιες τοποθετήσεις και «δίκες» για τις συνθήκες του φονικού, με την πρώτη παρέμβασή του καλεί όλους τους παράγοντες να δείξουν σύνεση.

«Διαβάζω και ακούω τόσα πράγματα όλες τις ημέρες, και από παράγοντες της δίκης, και αυτό που συνιστώ σε όλους μας είναι να μη ρίχνουμε λάδι στη φωτιά», λέει. «Μην ξεχνάμε ότι είμαστε στην κύρια ανάκριση, που είναι μυστική, και δεν έχουν νόημα δηλώσεις και "πληροφορίες" με τις οποίες επιχειρείται να διαμορφωθεί μια εικόνα για τα όσα συνέβησαν. Κυρίως να αποφύγουμε την τροφοδοσία οποιασδήποτε σκέψης για πράξη αντεκδίκησης».

Όπως λέει ο έμπειρος νομικός, όσα έχει βιώσει σε ανάλογες υποθέσεις τόσα χρόνια στα δικαστήρια, τον δίδαξαν ώστε να είναι εξαιρετικά προσεκτικός και ο ίδιος και όλοι σε χειρισμούς τέτοιων υποθέσεων.

«Μη ρίχνουμε λάδι στη φωτιά σε πιθανές βεντέτες», λέει με σκεπτικισμό…

Πηγή:candianews.gr

 

  15 April, 2017 ΚΟΣΜΟΣ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα