Μια 16χρονη από το Ασήμι με δύναμη ψυχής τερμάτισε στη Στεφανιοδρομία

mesaralive.gr  05 May, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μια 16χρονη από το Ασήμι με δύναμη ψυχής τερμάτισε στη Στεφανιοδρομία

Πολλά μπράβο αξίζουν σε όλους όσους συμμετείχαν στην Στεφανιοδρομία της Πρωτομαγιάς! Σε εκείνους που έτρεξαν, περπάτησαν, μετακινήθηκαν συνοδεύοντας τον Μύθο της Αρπαγής της Ευρώπης.

Σε όσους υποδέχτηκαν εγκάρδια τους στεφανιοδρόμους! Ένα πρόσωπο ωστόσο ξεχώρισε πραγματικά, αφού το νεαρό της ηλικίας της δεν την εμπόδισε να ολοκληρώσει με τη δύναμη της ψυχής της και τα 32 χιλιόμετρα της στεφανιοδρομίας, αν και ποτέ δεν είχε ασχοληθεί με το τρέξιμο!

Ο λόγος για την 16χρονη Στέλλα Τσατσάκη από το Ασήμι, ένα κορίτσι που αγωνίζεται στο ρίνγκ ωστόσο κατάφερε όπως αναφέρουν οι άνθρωποι που την γνωρίζουν το ακατόρθωτο. Για τη Στέλλα γράφτηκε το παρακάτω κείμενο που αναρτήθηκε στο facebook:

«Στέλλα Τσατάκη. Ότι  και να πούμε για την 16χρονη αθλήτριά μας είναι λίγο. Μας έχει αποδείξει πολλές φορές πάνω στο ρινγκ την δύναμη της ψυχής της. Χθες έκανε κάτι το ακατόρθωτο. Αφού είχε τυχαία επικοινωνία με τον προπονητή μας κ.Φανουργάκη Γρηγόρη την παρότρυνε να έχει μια ενδεικτική συμμετοχή στην Στεφανιοδρομία διανύοντας το κομμάτι Πραιτώρια έως το Ασήμι ,που είναι και το χωριό της. Στην αρχή είχε κάποιους ενδοιασμούς για το πως θα διανύσει τα 13 χιλιόμετρα αλλά τελικά δέχτηκε.

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις

Σχετικά άρθρα

mesaralive.gr  05 May, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα