Mια εκδήλωση-γιορτή με υπέροχα μηνύματα!

  05 December, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Mια εκδήλωση-γιορτή με υπέροχα μηνύματα!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ διοργανώθηκε από το ΕΕΕΕΚ Τυμπακίου μια πολύ όμορφη μουσική εκδήλωση με πρωταγωνιστές τα παιδιά και τόπο συνάντησης την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των Νηπιαγωγείων Τυμπακίου

Μια εκδήλωση με υπέροχα μηνύματα αφιερωμένη στα ατόμα με αναπηρίες έλαβε χώρα σήμερα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των Νηπιαγωγείων Τυμπακίου.

Μαθητικές αντιπροσωπείες απο όλα τα σχολεία της περιοχής καθώς κι απο το Ειδικό σχολείο Μοιρών(Νηπιαγωγείο-Δημοτικό) έδωσαν με τα τραγούδια τους,πολλά απο τα οποία παρουσιάστηκαν στη νοηματική,χαρακτήρα γιορτής στην εκδήλωση την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου.Γονείς,εκπαιδευτικοί,εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής καθώς κι ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ.Χαρίλαος Κοκαράκης έδωσαν το παρών΄,συγκινήθηκαν και  προσέφεραν το πιο θερμό χειροκρότημα στα παιδια.

Ψυχή της εκδήλωσης η Διευθύντρια του ΕΕΕΚ Τυμπακίου κα Δέσποινα Τσιγκένη ,η οποία στη σύντομη ομιλία ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθησαν.

Να σημειωθεί,τέλος,ότι λύση στο πρόβλημα της ηλεκτροδότησης που ταλαιπώρησε απο νωρίς το πρωί τους Τυμπακιανούς,έδωσε με την παροχή γεννήτριας ο Χαρίλαος Κοκαράκης συμβάλλοντας μ'αυτόν τον τρόπο στην ομαλή διεξαγωγή της γιορτής

 

  05 December, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα