«Μια εμπειρία που αλλάζει τη ζωή»

  11 May, 2023 ΑΡΘΡΑ
«Μια εμπειρία που αλλάζει τη ζωή»

Εικόνες καλοκαιριού, ήχοι της θάλασσας και της υπαίθρου, επιφωνήματα χαράς και ενθουσιασμού συνθέτουν το νέο σποτ για την νέα καλοκαιρινή καμπάνια του ΕΟΤ.

«Κόσμος έρχεται στην Ελλάδα για διακοπές, αλλά σας ρωτώ: Είναι διακοπές να πηδάς από τον ψηλότερο βράχο μέσα σε βαθιά νερά ή να διαλέγεις αγκαθωτά φρούτα με γυμνά χέρια», ακούγεται να λέει η νεαρή πρωταγωνίστρια του κλιπ.
 

Μέσα σε σχεδόν 1 λεπτό, η καμπάνια του ΕΟΤ γεμίζει με εικόνες και στιγμές από την Ελλάδα. Δεν είναι μόνο τα καθαρά νερά που λαμπυρίζουν κάτω από τον χρυσαφένια ήλιο, ούτε τα ταβερνάκια εκεί που σκάει το κύμα, το ταξίδι στη χώρα μας έχει τη γεύση της πλυμένης ντομάτας στο θαλασσινό νερό και μιας ξέφρενης βραδιάς σε ένα πανηγύρι μαζί με χαμογελαστούς ανθρώπους.
Βίντεο: Η νέα καμπάνια του ΕΟΤ για το καλοκαίρι

«Το ταξίδι στην Ελλάδα είναι μια εμπειρία που αλλάζει τη ζωή», φωνάζει η πρωταγωνίστρια και βουτά στη θάλασσα.

Η Ελλάδα συνεχίζει να αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο. Η παρουσία της, άλλωστε, σε λίστες κορυφαίων περιοδικών αποτυπώνει τη δυναμική της παρουσία. Πρόσφατα, το Travel and Leisure συμπεριέλαβε τέσσερα νησιά μας στους τοπ προορισμούς για ταξίδι του μέλιτος.

 

  11 May, 2023 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα