Μια ενημερωτική πινακίδα για γέλια και για κλάματα…..!

mesaralive.gr  23 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Μια ενημερωτική πινακίδα για γέλια και για κλάματα…..!

Ένας Αρχαιολογικός Χώρος τον οποίο επισκέπτονται κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες, είναι και αυτός της Γόρτυνας. Και επειδή η τουριστική κίνηση αναμένεται σιγά σιγά να «πυκνώσει» μιας και βρισκόμαστε ήδη στο τέλος του πρώτου μήνα της Άνοιξης, καλό θα είναι κάποιος να ασχοληθεί με αυτή την ταμπέλα που αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του mesaralive.

H «ενημερωτική» πινακίδα, βρίσκεται λίγα μέτρα πριν τον Αρχαιολογικό Χώρο της Γόρτυνας.

Εδώ και μήνες δείχνει έτοιμη να «καταρρεύσει» αλλά στέκει εκεί «αγέρωχη» περιμένοντας ένα χέρι, είτε να την απομακρύνει, είτε να την βάλει κανονικά στη θέση της…. Και βέβαια να σημειωθεί ότι λίγα μέτρα πιο πέρα έχει τοποθετηθεί πινακίδα με την ένδειξη «Γόρτυνα».

Και είναι να αναρωτιέται κανείς, όταν τοποθετήθηκε αυτή η νέα πινακίδα, η παλιά δεν «προσέβαλε» την αισθητική κανενός;

Και δεν είναι μόνο η ταμπέλα, αλλά και όλο το «σύστημα» που τη συνοδεύει. Το σήμα του ΚΟΚ για στένεμα του δρόμου και άλλη μια πινακίδα, ή για να ακριβολογεί κανείς μισή πινακίδα που βρίσκεται μπροστά ακριβώς από αυτήν που γράφει Αρχαιολογικός Χώρος Γόρτυνας.

Η φωτογραφία είναι αδιάψευστος «μάρτυρας»….. ας ασχοληθούν επιτέλους οι αρμόδιοι…..

Σίγουρα δεν είναι και ότι πιο όμορφο για τα μάτια του επισκέπτη της Μεσαράς.

Και βέβαια δεν είναι το μόνο «στραβό», ούτε το μόνο σημείο στον κάμπο που δείχνει πως δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα για την φετινή τουριστική περίοδο….

 

mesaralive.gr  23 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα