Μια κρητική βραδιά για καλό σκοπό!

mesaralive.gr  30 July, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Μια κρητική βραδιά για καλό σκοπό!

Το φιλανθρωπικό της πρόσωπο δείχνει για άλλη μία χρονιά η Ένωση Κρητών Φοιτητών Θεσσαλονίκης, διοργανώνοντας μουσική εκδήλωση, μεθαύριο Τετάρτη 31 Ιουλίου, στο Κηποθέατρο “Μάνος Χατζιδάκις”, με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων!

Τα έσοδα της κρητικής παραδοσιακής βραδιάς θα πάνε στον “κουμπαρά” των ΑΤΑΧΤΩΝ, για την τέταρτη ανακαίνιση παιδικού δωματίου που προετοιμάζει η δραστήρια εθελοντική ομάδα του Ηρακλείου!


Θα παίξουν τα συγκροτήματα των Γιάννη Σμαραγδάκη, Κώστα Σαριδάκη και Βαγγέλη Λιανάκη! 

Χορεύει: ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης!

Το γλέντι ξεκινά στις 9 το βράδυ! Να μην λείψει κανείς και καμία!


Η ανακοίνωση – πρόσκληση της Ένωσης Κρητών Φοιτητών Θεσσαλονίκης αναφέρει:

" Για ακόμα μια χρονιά η Ένωση Κρητών Φοιτητών Θεσσαλονίκης διοργανώνει φιλανθρωπική εκδήλωση, αυτή την φορά με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων! Μουσικά, θα μας κάνουν την τιμή να συμμετέχουν ο Γιάννης Σμαραγδάκης, ο Κώστας Σαριδάκης και ο Βαγγέλης Λιανάκης με τα σχήματά τους, ενώ χορευτικά, θα πλαισιώσει την εκδήλωση ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης! Θα υπάρχει στην είσοδο κοινωνικός κουμπαράς, όπου ο κάθε ένας μπορεί να αφήσει αντί για είσοδο οποιοδήποτε ποσό επιθυμεί. Τα έσοδα θα διατεθούν στην ενίσχυση των δράσεων της εθελοντικής ομάδας Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. και συγκεκριμένα στην ανακαίνιση ενός παιδικού δωματίου ακατάλληλου να διαμένουν παιδιά και οικογένεια. Με την δική σας στήριξη οι Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. θα προχωρήσουν στην τέταρτη (4η) ανακαίνιση παιδικού δωματίου. 
Σας περιμένουμε όλους, για μια υπέροχη μουσικό-χορευτική βραδιά, όπου ενώνουμε τις δυνάμεις μας για καλό σκοπό !

 

mesaralive.gr  30 July, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ