Μια Κυριακή γεμάτη εκδηλώσεις και δράσεις στο Τυμπάκι

mesaralive.gr  12 May, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μια Κυριακή γεμάτη εκδηλώσεις και δράσεις στο Τυμπάκι

Γεμάτη με εκδηλώσεις και δράσεις θα είναι αυτή η Κυριακή για την περιοχή του Τυμπακίου!

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν από τις 10 το πρωί στο αεροδρόμιο Τυμπακίου όπου η Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων δίνει  την ευκαιρία στα μέλη του Συλλόγου ΑμεΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», να περάσουν αξέχαστες στιγμές με  μοναδικά παλαιά αυτοκίνητα. Τα αυτοκίνητα παραχωρούνται από τη  Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων, προκειμένου να κάνουν βόλτα και να διασκεδάσουν τα παιδιά του Συλλόγου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Λίγο αργότερα, ξεκινά και η επιχείρηση «σκούπα» στον Κόκκινο Πύργο Τυμπακίου στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του Λιμενικού Σταθμού Κόκκινου Πύργου με τη στήριξη του Δήμου Φαιστού και  σε συνεργασία με φορείς της περιοχής. Να προσθέσουμε ότι η δράση, αφορά ολόκληρη την περιοχή του Δήμου Φαιστού όπως έχει ήδη γράψει το mesaralive.gr (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

 Επίσης στο Τυμπάκι θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί και η ενημερωτική ημερίδα για συλλόγους και φορείς και φορέων που διοργανώνει  Εφορεία Ηρακλείου της Παγκρήτιας Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων (Π.Ε.Π.ΣΥ.) σε συνεργασία με το Δίκτυο Συλλόγων Μεσσαράς και την Περιφέρεια Κρήτης - Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου , στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Τυμπακίου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Και το απόγευμα όμως της Κυριακής θα είναι γεμάτο αφού τα τμήματα του ΠΣ της Ενορίας του Αγίου Τίτου, αποχαιρετούν τη χρονιά με μια πολύ όμορφη εκδήλωση, αφιερωμένη στον Άγιο Παίσιο. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των Νηπιαγωγείων Τυμπακίου.  «Με χαρά σας καλούμε στην Εκδήλωση Λήξης των δραστηριοτήτων της Τοπικής μας εκκλησίας στο Τυμπάκι,, Αφιέρωμα στον Όσιο Παΐσιο τον Αγιορείτη και τον Άθωνα..Την ερχόμενη Κυριακή 15 Μαΐου στις 7:00 μ.μ. στην αίθουσα των Νηπιαγωγείων στο Τυμπάκι. Σας Περιμένουμε. Παράλληλα θα λειτουργεί Έκθεση του τμήματος της Σχολής Αγιογραφίας στο Τυμπάκι» αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση.

 

mesaralive.gr  12 May, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα