Μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης από το Δήμο Φαιστού προς τους πρόσφυγες

Τεράστια ήταν η ανταπόκριση των δημοτών στο κάλεσμα του Δήμου Φαιστού για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, τροφίμων μακράς διαρκείας και ρούχων, για τους πρόσφυγες της Ειδομένης.
Συγκεντρώθηκαν πάρα πολλά είδη, χάρη στα αισθήματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης που επέδειξαν για άλλη μια φορά οι κάτοικοι του Δήμου Φαιστού.
Τα είδη αυτά τακτοποιούνται και ομαδοποιούνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να σταλούν στην Ειδομένη για τους συνανθρώπους μας τους πρόσφυγες που τα έχουν ανάγκη. Να υπενθυμίσουμε ότι το κάλεσμα για την δράση αυτή έγινε από την Αντιδήμαρχο Φαιστού κ. Ελένη Τιτάκη – Λεονταράκη, στα πλαίσια της συμμετοχής του Δήμου στην εκστρατεία αλληλεγγύης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης.



Δείτε επίσης
- Τυμπάκι: Μηχανάκι παρέσυρε ηλικιωμένη
- Εκδήλωση μνήμης στα Βορίζια
- Γιώργης Μανωλάκης live στην Αγία Γαλήνη
- Μεσαρά: Άλλος ένα άνθρωπος χάθηκε στην άσφαλτο...
- Tυμπάκι: Η θεατρική παράσταση – «Τα Ξετελέματα του Καραγκιόζη» στην Πλατεία Αγίου Τίτου
Σχετικά άρθρα
- Εργασίες αναβάθμισης των σχολικών υποδομών του Δήμου Φαιστού
- Δήμος Φαιστού: Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή του ΚΔΑΠμεΑ στο Κλήμα
- Δήμος Φαιστού: δεν μπορεί να αξιοποιήσει καμία παραλία λόγω περσινών προστίμων
- Δήμος Φαιστού: κλειστά Νηπιαγωγεία-Δημοτικά αύριο Δευτέρα λόγω σκόνης
- ΕΛΜΕΠΑ: Ανάδειξη του παραδοσιακού Κρητικού ελαιώνα στους οικισμούς του Δήμου Φαιστού