Μια μεγάλη βραδιά με τη Μεγαλόνησο και τους Γίγαντες Παραολυμπιονίκες!

mesaralive.gr  28 January, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μια μεγάλη βραδιά με τη Μεγαλόνησο και τους Γίγαντες Παραολυμπιονίκες!

Ήταν πραγματικά μια μεγάλη βραδιά η χθεσινή για την Μεγαλόνησο, το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ, αλλά και την Κρήτη ολόκληρη που υποδέχτηκε τους ανθρώπους που ανέβασαν πριν λίγους μήνες ψηλά την Εθνική μας Υπερηφάνεια στην Παραολυμπιάδα του Ρίο!!!!

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Σωματείου, με καλεσμένους τους κορυφαίους αθλητές ΑμεΑ, τους Αθλητές από τη Μεσαρά, Εκπροσώπους της Εκκλησίας, της ΤΑ , Φορείς και πολύ κόσμο, πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Διασκεδάσεως Κουρήτες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν τιμητικές βραβεύσεις.

Οι κορυφαίοι

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης, ο Παύλος Μάμαλος, ο Σετζόν Φερνάντες, ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης και η συνοδός αθλήτρια Πατρώνη Κατερίνα, ο Δημήτρης Σενεκίδης, ο Δημήτρης Μπακοχρήστος, η Δήμητρα Κοροκίδα, ο Νίκος Πανανός και ο συνοδός αθλητής Ανδρέας Κεραμίδας, η Άννα Ντέτα και η συνοδός αθλήτρια  Χριστίνα Ντέτα, ήταν οι αθλητές που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση  και βραβεύτηκαν. Επίσης βραβεύτηκαν οι αθλητές της Κρήτης που συμμετείχαν στην Παραολυμπιάδα, καθώς επίσης και οι αθλητές που κάθε χρόνο συμμετέχουν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα φέρνοντας διακρίσεις και κάνοντάς μας υπερήφανους.

Ειδικές βραβεύσεις

Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκης για την προσφορά του και την αμέριστη στήριξή του προς το σωματείο Μεγαλόνησος  τα τελευταία χρόνια.
Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής καθώς και της ΕΑΟΜ ΑμεΑ κ. Γιώργος Φουντουλάκης για την προσφορά του στον Αθλητισμό Ατόμων με Αναπηρία.
Πατήρ  Νικόλαος Τζαγκαράκης για την εθελοντική του προσφορά προς τα Άτομα με Αναπηρία καθώς και για τις πολλές του εθελοντικές δράσεις.
Χορηγός του σωματείου τα 2 τελευταία χρόνια, ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ JUNIOR ACADEMY

Τον κόσμο διασκέδασε ο Βασίλης Σταυρακάκης και ο  Ψαραντώνης.

Η Μεγαλόνησος

Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ είναι το μεγαλύτερο αθλητικό σωματεία ΑμεΑ στην Κρήτη και ένα από τα κορυφαία στην Ελλάδα. Στο δυναμικό του ανήκουν μερικοί από τους κορυφαίους Παραολυμπιονίκες της χώρας μας όπως Ταιγανίδης Χαράλαμπος, Καπελλάκης Γιώργος, Στεφανουδάκης Μανώλης, Τσαπατάκης Αντώνης, Καραούζας Κωσταντίνος.

Σκοπός του σωματείου είναι να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα με αναπηρία σε επαφή με τον αθλητισμό, όχι με αυτοσκοπό τον πρωταθλητισμό αλλά μέσω αυτού να μπορέσουν να επωφεληθούν από τα ευεργετήματα που προσφέρει ο αθλητισμός όπως ποιότητα ζωής, ισότιμη ένταξη στην κοινωνία κ.α.».

 

mesaralive.gr  28 January, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα