Μισό έργο το αποχετευτικό των Μοιρών που σκεπάστηκε χωρίς να μπουν παροχές

mesaralive.gr  21 February, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μισό έργο το αποχετευτικό των Μοιρών που σκεπάστηκε χωρίς να μπουν παροχές

Σκάψε σκέπασε θα είναι οι Μοίρες για την επόμενη τριακονταετία, προκειμένου να περάσουν οι παροχές για το αποχετευτικό των Μοιρών.

Αυτό ενημέρωσε ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γιώργος Αρμουτάκης  σε  συνεδρίαση του ΔΣ Φαιστού, τονίζοντας ότι πρόκειται για έργο μισό που θα ταλαιπωρεί για τριάντα χρόνια την περιοχή.

«Οι  παροχές δεν μπήκαν όταν έπρεπε να μπουν – στην προηγούμενη δημοτική περίοδο- και το έργο σκεπάστηκε χωρίς να ολοκληρωθεί. Έτσι απαιτούνται περισσότερα χρήματα στα χωματουργικά για να μπουν οι παροχές στο μέλλον.  Το έργο που φτιάξαμε στις Μοίρες θα ταλαιπωρεί τριάντα χρόνια την περιοχή.  Δεν έχουν  μπει σε κανένα σημείο παροχές, μόνο στο τελευταίο κομμάτι που φτιάξαμε στο διάστημα που βάλαμε εμείς τις παροχές.  Οι παροχές αυτές θα ταλαιπωρήσουν τον τόπο για πολλά χρόνια, πρόκειται για μισό έργο.  Οι  εκσκαφές που θα γίνουν από δω και πέρα για τις παροχές θα είναι περισσότερες σε χωματουργικά και σε χρήματα απ΄ ότι το ίδιο το έργο».   Μάλιστα ο κ. Αρμουτάκης πρόσθεσε ότι όλα αυτά έγιναν όταν ο ίδιος ήταν αντιπολίτευση και μάλιστα ήταν και ο λόγος που παραιτήθηκε τότε από τη ΔΕΥΑΦ.  «Τότε είχα πει στον κ.  Κουλεντάκη πρόεδρο της ΔΕΥΑΦ  « γιατί δεν κάνεις μια προμήθεια υλικών, βάλε δυο υδραυλικούς να βάζουν μια στήλη όρθια», όπως έγινε  στο Τυμπάκι και το Πετροκεφάλι όπου το έργο είναι ολοκληρωμένο. Στις Μοίρες όμως το διαχειρίστηκαν άλλοι.   Γι αυτό παραιτήθηκα τότε από τη ΔΕΥΑΦ για να μην έχω την ευθύνη γι΄ αυτό το πράγμα. Τότε  σαν αντιπολίτευση δεν μπορούσα να δεχτώ αυτό το  τραγελαφικό , αυτή την κακοτεχνία. Υπάρχουν παροχές 2,80 κάτω για να συνδέσεις τα σπίτια. Επί χρόνια θα σκάβουμε τις Μοίρες»….

 

mesaralive.gr  21 February, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα