Μυστήριο γύρω από το θάνατο του 22χρονου φοιτητή που είχε βρεθεί αιμόφυρτος στο Ρέθυμνο

neakriti.gr  31 March, 2019 ΑΡΘΡΑ
Μυστήριο γύρω από το θάνατο του 22χρονου φοιτητή που είχε βρεθεί αιμόφυρτος στο Ρέθυμνο

Ο 22χρονος φοιτητής εξέπνευσε, μετά από 19 ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ -Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες είχε τραυματιστεί παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Την τελευταία του πνοή  άφησε το Σάββατο ο 22χρονος που είχε εντοπιστεί αιμόφυρτος στην παραλιακή λεωφόρο του Ρεθύμνου, τα ξημερώματα της 11ης Μαρτίου.και νοσηλευόταν για 19 ολόκληρες ημέρες σε κωματώδη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες,ο άτυχος άνδρας, του οποίου ο τραυματισμός αποτελούσε μυστήριο,  περίπου στις 4 τα ξημερώματα της 11ηςΜαρτίου, και ενώ διασκέδαζε με την παρέα του - υπό αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, αιτίες - βρέθηκε ξαπλωμένος στο οδόστρωμα, χωρίς, ωστόσο, να φέρει εμφανή τραύματα ή αίμα, παρά μόνο έχοντας ένα σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.

Άμεσα, στο σημείο, κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε το νεαρό και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Όμως, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Έτσι, ο φοιτητής μεταφέρθηκε «διασωληνωμένος και σε κωματώδη κατάσταση» στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, σύμφωνα με το Διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων, κ. Μηνά Βουλγαρίδη.

Όπως ανέφερε ο κ. Βουλγαρίδης, «Ο 22χρονος εισήχθη κατευθείαν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και το τελευταίο διάστημα ήταν κλινικά νεκρός».

Τελικά, ο νεαρός φοιτητής εξέπνευσε χτες το απόγευμα.

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Βουλγαρίδη, «τα ακριβή αίτια για το θάνατό του, θα διερευνήσει η ιατροδικαστική εξέταση», ενώ τις συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε, από τη μία στιγμή στην άλλη, στο οδόστρωμα εκείνο το βράδυ, θα διερευνήσει περεταίρω το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, το οποίο και έχει αναλάβει την προανάκριση για την υπόθεση.

Αξίζει ,τέλος,να σημειωθεί πως από την πρώτη στιγμή του περιστατικού, το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου που είχε αναλάβει την υπόθεση, αναζητούσε την άκρη του νήματος, ενώ είχε εξεταστεί και το υλικό από κάμερες κλειστών κυκλωμάτων στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

 

neakriti.gr  31 March, 2019 ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα