Νέα φωτιά απόψε στο Σταθμό Μεταφόρτωσης των Μοιρών

mesaralive.gr  19 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Νέα φωτιά απόψε στο Σταθμό Μεταφόρτωσης των Μοιρών

Φωτο: now24.gr

Σε ανεξέλεγκτη κινδυνεύει να μετατραπεί η κατάσταση στο Σταθμό Μεταφόρτωσης των Μοιρών, αφού νέα φωτιά απόψε κινητοποίησε το Δήμο Φαιστού που προσπάθησε με το πυροσβεστικό όχημα να τη σβήσει για να αποτραπούν τα χειρότερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το Σταθμό των Μοιρών έχει μεταφερθεί μεγάλος όγκος σκουπιδιών στο Ηράκλειο, ωστόσο η ασυνειδησία μερικών - μερικών δεν έχει όρια αφού  βάζει σε περιπέτειες το Δήμο και σε κίνδυνο ιδιωτικές περιουσίες…

 Την απογοήτευσή του αλλά και την οργή του εξέφρασε πριν λίγο μιλώντας στο mesaralive.gr ο αντιδήμαρχος Φαιστού κ. Μανώλης Χαριτάκης που βρέθηκε στο Σταθμό Μεταφόρτωσης αμέσως μόλις ενημερώθηκε για την εκδήλωση της φωτιάς.

«Είναι απαράδεκτα πράγματα αυτά.

Το χουμε πει και το χουμε ξαναπεί ότι ο χώρος είναι για οικιακά απορρίμματα και όμως κάποιοι ασυνείδητοι συνεχίζουν τις ίδιες πρακτικές.

Σήμερα έφεραν νάιλον θερμοκηπίου, τα σκόρπισαν από το εσωτερικό του χώρου του Σταθμού Μεταφόρτωσης μέχρι έξω και στη συνέχεια τους έβαλαν φωτιά.

Δίπλα υπάρχουν ξερά χόρτα, βρισκόμαστε στο μήνα Μάιο και όμως κάποιοι συνεχίζουν να παρανομούν.

Δεν αρκέστηκαν να αφήσουν τα νάιλον τους έβαλαν και φωτιά.

 Προσπαθούμε να αποτρέψουμε τα χειρότερα με το πυροσβεστικό όχημα του δήμου, ωστόσο τι θα γίνει τη νύχτα αν φυσήξει λίγος αέρας;

Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι κάποιοι το κάνουν επίτηδες και βάζουν φωτιά, δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η κατάσταση» ανέφερε εξοργισμένος ο κ. Χαριτάκης.

 

mesaralive.gr  19 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ