Νέιρα: “Να βρούμε δύναμη και να πάμε για νίκη στην Τούμπα ”

  19 June, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Νέιρα: “Να βρούμε δύναμη και να πάμε για νίκη στην Τούμπα ”

Επιπλέον κίνητρο για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έχει ο ΟΦΗ, όπως σημειώνει στις δηλώσεις του ο Χουάν Νέιρα. 

Ο Αργεντινός μέσος της κρητικής ομάδας τόνισε ότι η ομάδα του δεν έχει να χάσει κάτι από τα πλέι οφ και το γεγονός ότι δεν έχει πάρει βαθμό από τον ΠΑΟΚ την τρέχουσα σεζόν της δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να πάει για τη νίκη στην Τούμπα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα του ΟΦΗ TV έχουν ως εξής:

«Αυτή τη στιγμή ξέρουμε ότι η κατάσταση έχει δυσκολέψει για εμάς, όμως δεν έχουμε να χάσουμε κάτι σε αυτά τα πλέι οφ. Πρέπει να βρούμε τη δύναμη και να πάμε για νίκη στην έδρα του ΠΑΟΚ. Είναι μία δύσκολη έδρα, αλλά η απουσία κόσμου, αυξάνει τις ελπίδες μας.

Δεν έχουμε πάρει βαθμό από τον ΠΑΟΚ την τρέχουσα περίοδο, επομένως υπάρχει επιπλέον κίνητρο, ειδικά από τη στιγμή που συμμετέχουμε στα πλέι οφ, θέλουμε να νικήσουμε μια μεγάλη ομάδα, γι' αυτό κι έχουμε μεγάλο κίνητρο.

Οι ποδοσφαιριστές δεν είμαστε συνηθισμένοι να αγωνιζόμαστε καλοκαίρι, όμως εμείς είχαμε θέσει ως στόχο την παρουσία μας στα πλέι οφ, επομένως είμαστε χαρούμενοι που το ζούμε αυτή την περίοδο».

 

  19 June, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ