ΟΦΗ: Γιατί ψήφισε τον Λεωνίδα Μπουτσικάρη

  22 June, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
ΟΦΗ: Γιατί ψήφισε τον Λεωνίδα Μπουτσικάρη

«Επίθεση» κατά του ΟΦΗ «εξαπέλυσε», μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Κούγιας με αφορμή τη σημερινή ψηφοφορία της Super League, όπου οι κρητικοί προτίμησαν τον Λεωνίδα Μπουτσικάρη αντί του ίδιου.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ σχολίασε πως «λυπάμαι για το ξεβράκωμα του ΟΦΗ», σηκώνοντας το γάντι. Από το «Γεντί Κουλέ» όμως δεν θέλησαν να συνεχίσουν την αντιπαράθεση.

Στο Ηράκλειο κρατούν χαμηλούς τόνους και άλλωστε υπάρχει το εξής παράδειγμα: Ηταν η μία από έξι ομάδες που έστειλαν την επιστολή ώστε να «τρέξει» το θέμα της παρουσίας φιλάθλων στο γήπεδο, κάτι που αποτελεί άλλωστε και δική τους πρόταση.

Οι άλλες πέντε ήταν εκείνες που τάχθηκαν σήμερα υπέρ του Κούγια, οπότε και δεν τίθεται ζήτημα «συμμαχιών».

Οπως λέγεται μάλιστα στο Ηράκλειο, η επιλογή «Μπουτσικάρη» έγινε περισσότερο με γνώμονα το προφίλ του ως άνθρωπος και όχι την ομάδα που εκπροσωπεί, καθώς ταιριάζει περισσότερο σε αυτό που θέλουν, ενώ κάτι ανάλογο είχαν πράξει και στην περίπτωση του προκάτοχού του Μηνά Λυσσάνδρου.

Μάλιστα υπογραμμίζουν πως ακόμη και αν είχε εκλεγεί ο Αλέξης Κούγιας θα συνεργάζονταν μαζί του για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και θα ήταν, με όλες τις δυνάμεις τους, στο πλευρό του.

 

  22 June, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ