Νεκρός ο αγρότης που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

neakriti.gr  06 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Νεκρός ο αγρότης που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Κατέληξε, τελικά, ο ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του, την ώρα που εκτελούσε αγροτικές εργασίες.

Ο 77χρονος άνδρας βρισκόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, κατά τη μεταφορά του στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ωστόσο, ο ηλικιωμένος δεν άντεξε και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τον άνδρα ο οποίος, λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα, καταπλακώθηκε από γεωργικό ελκυστήρα στην περιοχή Χοχλακιές της τοπικής κοινότητας Επισκοπής στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το τρακτέρ του 77χρονου ανετράπη, υπό άγνωστες αιτίες μέχρι στιγμής, με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει και ο ίδιος να εγκλωβιστεί.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μαζί με γιατρό, καθώς επίσης και 2 οχήματα με άνδρες της ΕΜΑΚ, οι οποίοι και απεγκλώβισαν τον 77χρονο.

Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του άτυχου ηλικιωμένου ήταν εξαιρετικά κρίσιμη και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ να τον κρατήσουν στη ζωή, ο 77χρονος δεν άντεξε και τελικά μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο.

 

neakriti.gr  06 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ