Νεκρός στο κελί του 37χρονος λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του

Νεκρός μέσα στο κελί του εντοπίστηκε το πρωί 37χρονος Ελληνοκύπριος κρατούμενος στα κρατητήρια του Αστυνομικού Σταθμού Λακατάμιας στη Λευκωσία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος είχε συλληφθεί χθες το απόγευμα, μετά από κλήση που δέχθηκε η Αστυνομία για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Ο 37χρονος επιτέθηκε στους αστυνομικούς, γι αυτό και συνελήφθη. Το πρωί βρέθηκε αναίσθητος στο κελί του.
Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, μεταφέρθηκε το πρωί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Δείτε επίσης
- Διακοπή ρεύματος στον Δ Γόρτυνας σήμερα Κυριακή 18/5
- Δήμος Γόρτυνας: Δομή ημερήσιας φροντίδας με κοινωνικό αποτύπωμα – Σε λειτουργία το ΚΗΦΗ στον Πανασό
- ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος στον Δ. Γόρτυνας αύριο Σάββατο 17 Μαΐου
- Αντιπυρική άσκηση εκκένωσης στον οικισμό Ματάλων – Ενεργοποίηση του σχεδίου «ΙΟΛΑΟΣ»
- Κρήτη: Πότε «πέφτουν» οι θυελλώδεις άνεμοι- σχεδόν 1000 μικρογραμμάρια σκόνης ανά κυβικό μέτρο αέρα