Νέος πρόεδρος της Ενωσης Πεζων ο Μανόλης Μπερκης

ekriti.gr  01 November, 2018 ΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ
Νέος πρόεδρος της Ενωσης Πεζων ο Μανόλης Μπερκης

Νέα σελίδα στη διοίκηση της ιστορικής Ένωσης Πεζών έχουμε από σήμερα. Μετά από τη σύντομη εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε χθες, είχαμε και τα αποτελέσματα που αναδείχθηκαν μέσα από την κάλπη.

Ενώ σήμερα το πρωί, είχαμε την πρώτη συνεδρίαση με τα νέα μέλη του διοικητικού Συμβουλίου, μέσα από την οποία αποφασίστηκε πως τα ηνία της Ένωσης Πεζών αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της, ο Μανώλης Μπέρκης.

Ο νέος πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, μιλώντας στο ekriti.gr τόνισε ότι η επόμενη μέρα, πρέπει να βρει όλους ενωμένους, με στόχο να αγωνιστούν ακόμη πιο σκληρά, για να επανέλθει στα πρότερα επίπεδα η σχέση της Ένωσης Πεζών με τους χιλιάδες αγρότες, οι οποίοι τόσα χρόνια την εμπιστεύονται, παραδίδοντας σε αυτήν τα προϊόντα τους.

Το υπόλοιπο Συμβούλιο αποτελείται από τους κυρίους: Κωνσταντίνο Φαφουτάκη, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη αντιπροέδρου, Κωνσταντίνο Φιαγκουσάκη, Γιώργο Κριτσωτάκη, και Γιώργο Φραγκιαδουλάκη που θα κατέχουν τη θέση των μελών στο Συμβούλιο. Πρόκειται αναμφίβολα για μια ακόμη εξέλιξη, η οποία έρχεται να προστεθεί σε όλες τις τελευταίες θετικές εξελίξεις για την Ένωση Πεζών

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις
ekriti.gr  01 November, 2018 ΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα