Νηστίσιμα φαγητά Αγίου Όρους: 26 συνταγές από τον πατέρα Επιφάνιο

Ο πατήρ Επιφάνιος ήταν σπουδαίος μάγειρας. Τον αποκαλούσαν «αρχιμάγειρα του Αγίου Όρους» λόγω του ταλέντου του αυτού που φάνηκε από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο Άγιο Όρος, το 1973, αμέσως μετά το λύκειο. Αρχικά βρέθηκε στη Μονή Αγίου Παύλου κι εκεί ανέλαβε κάποια στιγμή το διακόνημα της κουζίνας.
Δείτε επίσης
-
Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις
Σχετικά άρθρα
- Κολοκυθοκεφτέδες: 14 συνταγές για τους κεφτέδες σήμα κατατεθέν του ελληνικού καλοκαιριού
- Φιλέτο κοτόπουλο στο φούρνο με ντοματίνια και γραβιέρα
- Βλίτα τσιγαριαστά με κρίταμο, μυζήθρα και τραγανό ξινόχοντρο
- Με ωμή ντομάτα: 32 συνταγές χωρίς μαγείρεμα για τις μεγάλες ζέστες
- Τι γεύση έχει το καλοκαίρι; 9 συνταγές στον ίσκιο της κληματαριάς