Νικητής η διασκέδαση και οι  «Τσίμπα Ένα» στην 1η Πλατεία χωρίς Σύνορα

mesaralive.gr  23 February, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Νικητής η διασκέδαση και οι  «Τσίμπα Ένα» στην 1η Πλατεία χωρίς Σύνορα

Πέρα από το κέφι και τη διασκέδαση που αναδείχτηκαν πρωταθλητές στην πρώτη «Πλατεία χωρίς Σύνορα» που διοργάνωσε χθες Κυριακή η Ομάδα Νεολαίας Φαιστού «ΔΡΩ», στο διαδικαστικό της διοργάνωσης, η ομάδα «Τσίμπα Ένα», σήκωσε το κύπελλο του νικητή!

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες που έλαβαν μέρος ήταν 23, και αποτελούνταν από 5-10 άτομα, ενώ συνολικά ως παίχτες βρέθηκαν χθες στην πλατεία «Λεωνίδα Κλάδου» πάνω από 170 άτομα. Αν σε αυτά προσθέσει κανείς τα μέλη της ΔΡΩ και τους  εθελοντές χάρη στους οποίους εξελίχθηκαν όλα ομαλά στην διοργάνωση , αλλά και τον κόσμο που δεν χόρταινε να παρακολουθεί τα παιχνίδια και τις προσπάθειες των ομάδων καθ΄ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, αντιλαμβάνεται το μέγεθος της «Πλατείας χωρίς Σύνορα» που πραγματικά ανέβασε το κέφι στα ύψη!

Όπως προαναφέρθηκε, πρώτη ομάδα αναδείχτηκε η ομάδα «Τσίμπα Ένα», δεύτερη ομάδα τα «Παρτάλια χωρίς σύνορα» και τρίτη ομάδα οι «Sherloc Holmes 4. Και βέβαια αξίζουν θερμά συγχαρητήρια  στην ομάδα ΔΡΩ, στους εθελοντές και σε όλους τους συμμετέχοντες στην εκπληκτική αυτή διοργάνωση που ευχή όλων είναι να έχει και συνέχεια!

 

mesaralive.gr  23 February, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα