Νικολιδάκης:  Ευθύνη όλων μας να μείνουμε υγιείς

  15 August, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Νικολιδάκης:  Ευθύνη όλων μας να μείνουμε υγιείς

Μήνυμα με αφορμή τον εορτασμό της κοιμήσεως της Θεοτόκου,με έμφαση στην τήρηση των μέτρων πρόληψης από τον Δήμαρχο Φαιστού

Αναλυτικά:

Χρόνια Πολλά σε όλους και Καλό Δεκαπενταύγουστο να έχουμε!
Η παραμονή της γιορτής της Παναγίας μας βρήκε σε εγρήγορση, αφού  πραγματοποιήθηκαν 48 νέα δειγματοληπτικά τεστ, προκειμένου να διασφαλιστεί πως δεν υπάρχει καμία εστία στην περιοχή.
Με αυτά τα τεστ, έχει ολοκληρωθεί μια διαδικασία περίπου 200 δειγματοληψιών, η οποία είναι η μεγαλύτερη που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ δεδομένων των συνθηκών.
Πάρα τις προσπάθειες που γίνονται, τις διαρκείς απολυμάνσεις και τη συνεχόμενη επικοινωνία με ΔΥΠΕ, ειδικούς και Υπουργεία, η γιορτή του Δεκαπενταύγουστου και οι επόμενες ημέρες πρέπει να μας κρατήσουν σε εγρήγορση.
Πρέπει να δείξουμε όλοι την υπεύθυνη στάση που χαρακτηρίζει το Δήμο μας συνολικά, να πειθαρχήσουμε στις οδηγίες που θα λάβουμε σε όποια Μονή ή εκκλησία κι αν βρεθούμε και οπωσδήποτε να φοράμε τη μάσκα μας, να τηρούμε αποστάσεις και να απολυμαίνουμε τα χέρια μας.
Η Ιερά Μητρόπολη Γορτύνης και Αρκαδίας έχει ήδη φροντίσει σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και τον Ερυθρό Σταυρό για την προστασία της Δημόσιας Υγείας. Τους ευχαριστούμε θερμά, όπως ευχαριστούμε και τη ΔΥΠΕ για την ετοιμότητα και συνεργασία.
Πέρα από αυτή την προσπάθεια όμως είναι ευθύνη όλων μας να μείνουμε υγιείς.
Είμαι βέβαιος πως η υπευθυνότητα μας, θα κρατήσει την περιοχή μακριά από τον ιό.

 

  15 August, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ