Ο απλήρωτος λογαριασμός, το Παγκρήτιο και η αγωγή....

  16 July, 2017 ΚΟΣΜΟΣ
Ο απλήρωτος λογαριασμός, το Παγκρήτιο και η αγωγή....

Η εταιρεία «Μεταλλοστεγαστική ΑΚΤΕΒΕ» κατέθεσε αγωγή κατά της ΕΠΟ με αφορμή τα όσα έγινα στον τελικό κυπέλλου Ολυμπιακός - ΑΕΚ το 2006 στο Παγκρήτιο!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», η ιδιωτική εταιρεία «Μεταλλοστεγαστική ΑΚΤΕΒΕ», συμφερόντων οικογένειας Βάβουλα, κατέθεσε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου αγωγή κατά της ΕΠΟ, του υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού και της ανώνυμης εταιρείας «Ολυμπιακά Ακίνητα ΑΕ», ιδιοκτήτρια του Παγκρητίου Σταδίου.

Με την αγωγή της αυτή διεκδικεί 195.200 ευρώ για έργα που η ίδια πραγματοποίησε ενόψει του τότε τελικού του κυπέλλου Ελλάδος στις 10 Μαΐου 2006, όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΑΕΚ με 3-0.

Η εταιρεία είχε αναλάβει την τοποθέτηση μεταλλικών κιγκλιδωμάτων και μεταλλικών θυρών τόσο στον εξωτερικό χώρο. όσο και περιμετρικά του γηπέδου, προκειμένου να υπάρχει αποτελεσματικότερος έλεγχος των οπαδών στο γήπεδο, καθώς και για να αποφευχθούν τυχόν δυσάρεστα «ραντεβού». 

Το κόστος του έργου ωστόσο που αγγίζει τις 160.000 ευρώ συν ΦΠΑ ύψους 19% δεν έχει ακόμη πληρωθεί από τους αρμόδιους φορείς, σε ένα λογαριασμό που παραμένει «ανοικτός» εδώ και 11 χρόνια.

 

cretalive.gr

 

  16 July, 2017 ΚΟΣΜΟΣ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα