O «Αρχηγός από κούνια» έρχεται σήμερα στη Φανερωμένη

mesaralive.gr  13 August, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
O «Αρχηγός από κούνια» έρχεται σήμερα στη Φανερωμένη

Φωτο: mesaralive.gr

Με μια παιδική ταινία που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, συνεχίζονται οι θερινές προβολές στη Φανερωμένη.

Να υπενθυμίσουμε ότι και φέτος πραγματοποιείται με επιτυχία  το Θερινό Σινεμά από το Σύλλογο ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»!  Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και οι προβολές ξεκινούν στις 21:00 , ενώ τις ημέρες που έχει παιδική ταινία, υπάρχει και  κλόουν από τις 19:00 που διασκεδάζει τα παιδιά.

Σήμερα Δευτέρα 13 Αυγούστου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με την Παιδική Ταινία «Αρχηγός από κούνια»!

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Δευτέρα 20 Αυγούστου Ελληνική ταινία «Το τελευταίο σημείωμα» στη Φανερωμένη

Λίγα λόγια για την ταινία: Η αληθινή ιστορία του 34χρονου Ναπολέοντα Σουκατζίδη, ο οποίος εκτελούσε χρέη διερμηνέα για τον Γερμανό διοικητή του στρατοπέδου Χαϊδαρίου Καρλ Φίσερ και ήταν ένας από τους 200 αγωνιστές οι οποίοι εκτελέστηκαν στην Καισαριανή την 1η Μαΐου 1944.

 

Δευτέρα 27 Αυγούστου Παιδική Ταινία «Κοκο» στη Φανερωμένη

Λίγα λόγια για την ταινία: Λόγω μιας παλιάς, «αμαρτωλής» ιστορίας, εδώ και γενιές η οικογένεια του μικρού Μιγκέλ απαγορεύει κάθε ενασχόληση των μελών της με τη μουσική. Εκείνος όμως θέλει να γίνει κιθαρίστας, πάθος το οποίο θα τον οδηγήσει στη Χώρα των Προγόνων και θα τον βάλει σε θανάσιμους μπελάδες

 

mesaralive.gr  13 August, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ