Ο Χάρακας τιμά την 74 επέτειο της Μάχης της Κρήτης

Την Κυριακή 31 Μαΐου 2015 θα εορτασθεί στον Χάρακα, του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων η 74η επέτειος της Μάχης της Κρήτης και του βομβαρδισμού του Χάρακα από τους Γερμανούς.
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 10.00 π.μ. με Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στο Χάρακα.
Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση στο χώρο του Ηρώου, χαιρετισμός του Δημάρχου Αρχανών Αστερουσίων κ. Μανώλη Κοκοσάλη και χαιρετισμός του προέδρου του ΤΔ Χάρακα κ. Ιωάννη Μπαριτάκη.
Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει η Δασκάλα κ. Ειρήνη Περάκη, ενώ θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων και προσκλητήριο νεκρών του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων ανά Τοπικό Διαμέρισμα, τήρηση ενός λεπτού σιγής και Εθνικός Ύμνος.
Τις εκδηλώσεις θα πλαισιώσει με τραγούδια η χορωδία του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, ενώ θα πραγματοποιηθεί παρέλαση Κατοχικών Οχημάτων και Αναπαράσταση, των θλιβερών γεγονότων εκείνης της εποχής.
Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με δεξίωση προσκεκλημένων.

Δείτε επίσης
- «Βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – Χρειαζόμαστε συντονισμό και πολιτική βούληση»
- Προσωρινή λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου Ζαρού στο σχολείο λόγω εργασιών
- Ξεκινά τη θερινή λειτουργία του το Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Φαιστού
- ΕΠΑΛ Μοιρών: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονια
- Υπό έλεγχο η φωτιά στον Τσίγκουνα