Ο χιονιάς στην Κρήτη επελαύνει - Τι γίνεται στη Μεσαρά

mesaralive.gr  16 January, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ο χιονιάς στην Κρήτη επελαύνει - Τι γίνεται στη Μεσαρά

Πολλα΄προβλήματα, ευτυχώς όχι πολύ μεγάλα, αντιμετωπίζει ο κόσμος και στη Μεσαρά. Η σφοδρότητα των φαινομένων με χιόνι και στα πεδινά, προκάλεσε μια σειρά από προβληματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι εκχιονιστικά μηχανήματα επιχειρούν στην Αγια Βαρβάρα για να είναι ανοιχτός ο δρόμος, ενώ κάποια στιγμή το πρωί ο δρόμος από τους Αγίους Δέκα δεν ήταν προσπελάσιμος λόγω παγετού, με τους ανδρες της Αστυνομίας να μην επιτρέπουν τη διέλευση. Mε το πέρασμα της ώρας όμως άνοιξε η κεντρική οδική αρτηρία στη Γόρτυνα. 

Οι Υπηρεσίες του Δήμου είναι σε επιφυλακή για τυχον προβληματα, ειδικά σε σημεία του Δήμου, όπως στο δρόμο στο ύψος της Αγίας Βαρβάρας.

Το χιονι είναι πολύ στα ορεινά, με συνέπεια οι υπεύθυνοι των Δημοτικών Αρχών να καλούν τον κόσμο να μην πραγματοποιεί άσκοπες μετακινήσεις.

Στο Δήμο Αρχανών - Αστερουσίων

Κλειστά τα σχολεία σήμερα Τετάρτη 16/01/2019 στον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων με Απόφαση Δημάρχου λόγω εντονου παγετού στους Δρόμους είναι επικίνδυνη η Μεταφορά των Μαθητών…Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχανών Αστερουσίων κ. Επιτροπάκης Γεώργιος δηλωσε ότι απαιτείται προσοχή σε όλους τους Οδηγούς να μην κάνουν Άσκοπες Μετακινήσεις ειδικά τις πρωινές ώρες λόγω του Παγετού και ολισθηρότητας του οδοστρώματος.. Τα μηχανήματα του Δήμου Επιχειρούν από νωρίς το πρωί προκειμένου να παραμείνουν οι δρόμοι ανοικτοί για τις απαραίτητες μετακινήσεις»

Αναχωρησαν τα πλοία

Οι ισχυροί άνεμοι που συνεχίζουν να πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ εξακολουθούν να δημιουργούν μικροπροβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες. Από τον Πειραιά δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τις Κυκλάδες, ενώ για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια των πλοίων γίνονται μόνο από τα συμβατικά και όχι από τα υδροπτέρυγα.

Στις 3 τα ξημερώματα, αναχώρησε από τον Πειραιά το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Διαγόρας» για Χίο και Μυτιλήνη, ενώ στις 6 το πρωί το «Κρήτη ΙΙ» για Ηράκλειο το Knosos Palace για Χανιά Ηράκλειο και το blue calaxy για Χανιά.

 

 

(Φωτογραφία Γιώργος Φανουράκης)

 

mesaralive.gr  16 January, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα