Ο ΓΑΣΜ στη Γ’ Εθνική;

mesaralive.gr  09 July, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ο ΓΑΣΜ στη Γ’ Εθνική;

Μετά την απόφαση της Ακαδημίας Ρεθύμνου να μην συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, είναι ορατό πλέον το ενδεχόμενο η δευτεραθλήτρια Κρήτης, ομάδα της Μεσσαράς να πάρει τη θέση της στην τρίτη εθνική κατηγορία.

Ανοιχτό πλέον το εισιτήριο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας από την Ένωση Κρήτης, καθώς μετά την αδυναμία της Ακαδημίας Ρεθύμνου να βρει τους οικονομικούς πόρους και να δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα, η Μεσσαρά καλείται να πάρει τη θέση αυτή ως δευτεραθλήτρια Κρήτης.

Στην περίπτωση αυτή, ο ΓΑΣ Μεσσαράς θα είναι η πρώτη ομάδα της περιοχής που θα είναι μέλος των Εθνικών κατηγοριών, όπως ανακοίνωσε η ομάδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του ΓΑΣ Μεσσαράς στο facebook:

«Μετά από άρνηση της Ακαδημίας Ρεθύμνου να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών 2016-2017, καλείται η ομάδα μας ως δευτεραθλήτρια Κρήτης να πάρει τη θέση αυτή.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του τοπικού μπάσκετ, που ομάδα της Μεσσαράς έχει μια τέτοια ευκαιρία στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Και εδώ τίθεται το ερώτημα εάν είναι ποτέ πιθανό/δυνατό να προωθήσουν αυτή την ενέργεια όλοι οι τοπικοί παράγοντες, είτε οικονομικά, είτε με τρόπους που θα διευκόλυναν την παρουσία της ομάδας μας σε ένα εθνικό επίπεδο».

 

grandsport.gr

 

mesaralive.gr  09 July, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα