Ο κόσμος αγκαλιάζει με δωρεές το Κέντρο Υγείας Μοιρών

mesaralive.gr  15 January, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ο κόσμος αγκαλιάζει με δωρεές το Κέντρο Υγείας Μοιρών

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αναφορά στην ευαισθητοποίηση του κόσμου και σε δωρεές που έρχονται στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, κρατώντας το «όρθιο» μέσα στη λαίλαπα των ελλείψεων σε αναλώσιμο υλικό.

Ωστόσο το τελευταίο εξάμηνο, η αγκαλιά που έχει ανοίξει για την στήριξη του Κέντρου Υγείας Μοιρών, γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη. Τα σοβαρά προβλήματα ελλείψεων σε έμψυχο δυναμικό αλλά και σε αναλώσιμο υλικό, συνεχίζονται ενώ η δουλειά αυξάνεται συνεχώς. Οι δωρεές αυτές έρχονται να δώσουν δύναμη σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό που πολλές φορές υπερβάλουν εαυτόν για να εξυπηρετήσει τον κόσμο που καθημερινά προσέρχεται στο Κέντρο  Υγείας Μοιρών.

Όπως λέει μιλώντας στο mesaralive.gr η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΚΥ Μοιρών κ. Μαρία Πότση ««Υπήρχαν και παλαιότερα δωρεές, ωστόσο το τελευταίο εξάμηνο έχουν αυξηθεί και είναι πραγματικά συγκινητικό και μας δίνει δύναμη». Επίσης προσθέτει «ευχαριστούμε πολύ όλους όσους έχουν ευαισθητοποιηθεί, προσφέρουν και στηρίζουν το Κέντρο Υγείας Μοιρών».

Η κ. Πότση ευχαριστεί τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φανερωμένης που προχώρησε σε δωρεά χειρουργικών εργαλείων συρραφής. Γίνεται προσπάθεια και για την προμήθεια ενός οξύμετρου το οποίο και έχει ανάγκη το Κέντρο Υγείας, λέει η ίδια ευχαριστώντας και τους ανθρώπους που επιθυμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, ωστόσο προχωρούν σε προσπάθεια για να εξασφαλιστεί υλικό για το ΚΥ Μοιρών.

Επίσης η Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ευχαριστεί το ΕΠΑΛ Μοιρών, μαθητές και καθηγητές οι οποίοι συγκέντρωσαν το ποσό των 200 ευρώ τα οποία παραδόθηκαν στο Σύλλογο Εργαζομένων του ΚΥ Μοιρών. «Γνωρίζω τις ανάγκες που έχει το ΕΠΑΛ και ήταν πραγματικά συγκινητική η χειρονομία αυτή από την πλευρά καθηγητών και μαθητών. Τα χρήματα παραδόθηκαν από τον Διευθυντή του ΕΠΑΛ» αναφέρει η κ. Πότση.

Επίσης ευχαριστεί το Σούπερ Μάρκετ Καδιανάκης  για την προσφορά αναλώσιμων υλικών, όπως υγρά καθαρισμού και χαρτικά, αλλά και τους φαρμακοποιούς Πρατικάκη Ευαγγελία, Χουστουλάκη Εμμανουήλ, Κτιστάκη Αγγέλα, Παπαδάκη Μαρία, Χριστοδουλάκη Μαρία και Μιχελάκη Στέλιο που προσέφεραν για το ΚΥ Μοιρών ένα χρηματικό ποσό στη μνήμη του φαρμακοποιού Μ. Βολωνάκη που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Ακόμα ευχαριστεί την Ιερά Μητρόπολη Γορτύνης και Αρκαδίας για την προσφορά επιδεσμικού υλικού.

«Ο Σύλλογος των εργαζομένων του Κέντρου Υγείας Μοιρών ευχαριστεί όλους τους παραπάνω, καθώς και όσους στο παρελθόν έχουν προσφέρει με δωρεές τους στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, το οποίο τις έχει μεγάλη ανάγκη» προσθέτει η κ. Πότση.

 

mesaralive.gr  15 January, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα