Ο Μηνάς Σταυρακάκης για την Εθνικη Επέτειο

mesaralive.gr  25 March, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ο Μηνάς Σταυρακάκης για την Εθνικη Επέτειο

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βιάννου και επικεφαλής του Συνδυασμού «Βιάννος, Πάμε Μπροστά» Μηνάς Σταυρακάκης έκανε την παρακάτω δήλωση για την Εθνική Επέτειο και τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 1821:


«H Eθνική Επέτειος για το 1821 είναι μια μέρα γιορτής και υπερηφάνειας για όλους μας, που έχουμε χρέος να κρατάμε μεσα μας άσβεστη τη φλόγα, το όραμα και τη θυσία των ηρώων προγόνων μας, οι οποίοι αγωνίστηκαν για μια Ελλάδα ελεύθερη και εθνικά ανεξάρτητη.

Από τότε ως σήμερα μπορεί να έχουν αλλάξει πάρα πολλά. Το μοναδικό όμως που παραμένει ίδιο είναι το «φωτεινό» παράδειγμα των αγωνιστών, οι οποίοι ενώθηκαν με στόχο να ξεπεράσουν τις δυσκολίες, πιστεύοντας στις υπερτατες αξίες, που σήμερα έχουν τεθεί σε κίνδυνο. 

Πατρίδα, έθνος, οικογένεια και θρησκεία, πρέπει να μένουν βαθιά μέσα μας ριζωμένες και εμείς έχουμε χρέος να τις υπενθυμίζουμε και να τις αναδεικνύουμε. Να αγαπάμε την πατρίδα μας, χωρίς ίχνος εθνομηδενισμού και «ταμπελοποίησης». Εμεις στη Βιάννο γνωριζουμε πολυ καλά τι σημαινει θυσία στην πατρίδα και αγώνας για ένα καλύτερο αύριο. Εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά σε όλους τους συνδημοτες μας» 
 

 

mesaralive.gr  25 March, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα