Ο Πάνος Κοκκινόπουλος έκανε επεισόδιο την υπόθεση Γιακουμάκη και καθήλωσε τους τηλεθεατές!

athensvoice.gr  09 November, 2018 ΑΡΘΡΑ
Ο Πάνος Κοκκινόπουλος έκανε επεισόδιο την υπόθεση Γιακουμάκη και καθήλωσε τους τηλεθεατές!

Φέτος ο Πάνος Κοκκινόπουλος επιστρέφει στις οθόνες μας με το "Ου Φονεύσεις" και χθες καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό με ένα επεισόδιο που ταυτίστηκε με την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Για ευνόητους δικαστικούς λόγους ο σκηνοθέτης είχε κάποιες μικρές διαφορές, όπως για παράδειγμα ο πρωταγωνιστικός ρόλος ανήκει σε κοπέλα, ενώ η συγκεκριμένη δέχεται μπούλινγκ για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις, σε αντίθεση με την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος απλά δεχόταν μπουλινγκ γιατί ήταν πιο απόμακρος από τους συμφοιτητές του!

Κατά τα άλλα, όλα ίδια σε ανατριχιαστικό σημείο! Μια κοπέλα που έχει φύγει από το χωριό της για να σπουδάσει μακριά από τους γονείς της και μένει σε εστία με μια συμφοιτήτριά της, η οποία είναι και η μόνη του την κάνει παρέα! Ωστόσο η Άννα (πρωταγωνίστρια) ερωτεύεται την Χρύσα, σε σημείο που οι κοπέλες έρχονται πιο... κοντά από ποτέ!

Η συνεύρεση τους δεν μένει κρυφή και η κοπέλα αρχίζει να δέχεται ένα ανελέητο μπουλινγκ μέσα στην σχολή της! Σε σημείο να αφήσει ένα μήνυμα στην Χρύσα και να βάλει τέλος στην ζωή της σ' ένα δασάκι κοντά στην σχολή! Η υπόθεση έχει ανατριχιαστικές συμπτώσεις με την αντίστοιχη του Βαγγέλη Γιακουμάκη στα Ιωάννινα, αλλά δεν παύει να έχει και σημαντικές διαφορές!

 

athensvoice.gr  09 November, 2018 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα