Υπόθεση Γιακουμάκη: «Ανοίγουν στόματα για τους τραμπουκισμούς»

mesaralive.gr  13 December, 2018 ΑΡΘΡΑ
Υπόθεση Γιακουμάκη: «Ανοίγουν στόματα για τους τραμπουκισμούς»

Ανατριχιαστικές είναι πτυχές της υπόθεσης Γιακουμάκη οι οποίες θα παρουσιαστούν στη δίκη που ξεκινάει τον Φεβρουάριο.

 Άλλωσε όλο αυτό το διάστημα κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει όλα όσα ήρθαν στο φως για το bullying που δεχόταν ο άτυχος Βαγγέλης στη Γαλακτοκομική σχολή.

Σύµφωνα µε πληροφορίες του ethnos.gr ο ένας από τους εννιά πρώην φοιτητές µίλησε «ανοιχτά», αναφέροντας ότι ο Βαγγέλης υπέφερε κατά τη διάρκεια της φοίτησής του στη σχολή.

 Το συγκεκριµένο άτοµο έβγαλε τον εαυτό του από το κάδρο των ευθυνών, αλλά παραδέχθηκε ότι η κατάσταση για τον Γιακουµάκη ήταν ανυπόφορη.

  «Υπήρχε µια γενική άρνηση για τις κατηγορίες, ωστόσο καταλάβαινες από κάποιες καταθέσεις ότι ο Βαγγέλης βασανιζόταν και ότι αυτό ήταν γνωστό σε πολλούς. Εκτιµάται ότι όταν ξεκινήσει η δίκη θα ανοίξουν στόµατα. Υπάρχουν συµφοιτητές του Γιακουµάκη που θα θελήσουν να µιλήσουν για άτοµα που έκαναν συστηµατικά bullying και άγριους τραµπουκισµούς σε βάρος του. Υπάρχουν µάρτυρες που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, οι οποίοι ακόµα δεν έχουν µιλήσει και έχουν εκδηλώσει άτυπα την πρόθεσή τους να το πράξουν» λέει στο «Έθνος» αρµόδια πηγή.

 Δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι κανείς από τους εννιά δεν οµολόγησε κάποιο από τα αδικήµατα που τους καταλογίζονται. Ενας εξ αυτών εµφανιζόταν στη δικογραφία ως «πρωταγωνιστής» των τραµπουκισµών σε βάρος του Βαγγέλη.

Στην κατάθεσή του, ωστόσο, ο «σκληρός» της σχολής ανέφερε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για περιστατικά bullying. Κατά την παρουσία των πρώην φοιτητών στον ανακριτή, ξεχώρισε η αναφορά κατηγορουµένου στο πιο σκληρό από τα αναγραφόµενα στη δικογραφία συµβάν ψυχολογικής βίας σε βάρος του Γιακουµάκη, το οποίο ερµηνεύτηκε από τον φερόµενο ως δράστη ως µια «συνήθεια» της παρέας των Κρητικών.

Πάντως στο εδώλιο του κατηγορουµένου θα καθίσουν εννιά πρώην φοιτητές της σχολής µε καταγωγή από την Κρήτη, οι οποίοι κατηγορούνται για τα αδικήµατα της πρόκλησης σωµατικών βλαβών και της παράνοµης βίας.

 

mesaralive.gr  13 December, 2018 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα