“Ο πόλεμος δεν κερδήθηκε ακόμα”

  13 April, 2020 ΑΡΘΡΑ
“Ο πόλεμος δεν κερδήθηκε ακόμα”

Το μήνυμα του Πρωθυπουργού ενόψει της Μ.Εβδομάδας

Δείξαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Μας εξοπλίζει με πρόσθετο κουράγιο να συνεχίσουμε τη μάχη. Ο πόλεμος δεν κερδήθηκε ακόμα. Η παραμικρή επανάπαυση μπορεί να οδηγήσει σε οδυνηρό πισωγύρισμα, ανέρφερε ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Τηλεδιάσκεψη του Κυρ. Μητσοτάκη με μαθητές του 1ου Γυμνασίου Μυτιλήνης

Η επιστροφή στην κανονική ζωή θα γίνει σταδιακά και σε φάσεις. θα συνεχίζουμε να προστατεύουμε για καιρό ηλικωμένους και όσους πάσχουν από χρόνια νοσήματα.

Ένα νέο εθνικό σύστημα υγείας χτίζεται ήδη. Η πανδημία υποχωρεί αλλά είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει τον επόμενο χειμώνα. Πρέπει να μας βρει έτοιμους.

Με την υπεύθυνη στάση σας δαμάσατε το πρώτο κύμα του κορονοϊού. Είναι το πρόσωπο της προκοπής και της αλληλεγγύης. της αυριανής Ελλάδος. Θέλω να τους ευχαριστήσω. Το μεγαλύτερο κέρδος μας είναι η εμπιστοσύνη προς το κράτος, προς την κυβέρνηση, προς το συμπολίτη. Η κυβέρνηση βρέθηκε απέναντι σε μια πρωτοφανή κρίση και αντέδρασε γρήγορα. Διαθέτει περισσότερα από 14 δισ. για να στηριχθούν εργαζόμενοι και επιχειρήσεις και εξασφαλίζει πρόσθετα 10 δις.

 

  13 April, 2020 ΑΡΘΡΑ