Ο πρόεδρος του ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης για ολα

  20 August, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος του ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης για ολα

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης, βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής (18/8) στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας με την Σερβία για το τουρνουά «Ακρόπολις».
Ο ομογενής επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Μιλγκουόκι μίλησε στην κρατική τηλεόραση για τον Γιάννη Αντετοκούμπο και τους Μιλγουόκι Μπακς.
Παράλληλα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί και με το μπασκετικό τμήμα των Κρητικών.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μπουσης
«Είμαι χρόνια τώρα στους Μπακς κι έτσι γνώρισα τον Γιάννη και τους υπόλοιπους παίκτες που έχουν περάσει από το Μιλγουόκι. Είναι καλά όλα τα παιδιά στο Μιλγουόκι, έχουν πολύ καλή ομάδα. Ήρθαμε εδώ να υποστηρίξουμε την Ελλάδα και για να δούμε και τον Γιάννη», είπε αρχικά.
Και μετά ρωτήθηκε για το φιλανθρωπικό του έργο στην πόλη των ΗΠΑ. «Δίνουμε σε οικογένειες που δεν έχουν τα μέσα για να αγοράσουν πράγματα. Ο Γιάννης είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος και πολύ καθαρός χαρακτήρας. Τον έζησα από μικρό παιδί όταν ήρθε στο Μιλγκουόκι. Όλοι τον αγκάλιασαν και τον αγάπησαν».
Κλείνοντας αναφέρθηκε στους κρητικούς και στο τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ: «Θα το δούμε. Μου αρέσει πολύ ο αθλητισμός και θέλω να βοηθήσω τον αθλητισμό και τα παιδιά της Ελλάδας όσο περισσότερο μπορώ», κατέληξε ο Μπούσης.​

 

  20 August, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ