Ο Σωκράτης Βαρδάκης για τα δάνεια του ΟΕΚ

  06 December, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ο Σωκράτης Βαρδάκης για τα δάνεια του ΟΕΚ

Μετά την ασαφή απάντηση του Υπουργού Εργασίας στην υπ αριθμ πρωτ. 1361/18.10.19 ερώτηση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ηρακλείου, Σωκράτη Βαρδάκη, για τη ρύθμιση δανείων μέσω τ. ΟΕΚ με επιδοτούμενο επιτόκιο, στην οποία ο κ. Βρούτσης, αρκέστηκε να περιγράψει τη σειρά ενεργειών και νομοθετημάτων υπέρ των δανειοληπτών, στα οποία προέβη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Βαρδάκης επαναφέρει το θέμα, αυτή την φορά με επίκαιρη ερώτηση, προκειμένου να συζητηθεί την Ολομέλεια της Βουλής.

Η έκδοση της απαιτούμενης Κ.Υ.Α. θα λύσει το πρόβλημα που αγγίζει πολλές οικογένειες, οι οποίες εξακολουθούν να οφείλουν και μάλιστα σε περίπτωση αδυναμίας αποπληρωμής των δανείων τους προς τις ανώνυμες τραπεζικές εταιρίες, θα αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο απώλειας της κατοικίας τους.

Ο κ. Βαρδάκης καλεί τον αρμόδιο Υπουργό να απαντήσει αν προτίθεται να εκδώσει την Υπουργική Απόφαση, που προβλέπεται στην παράγραφο 1 του εικοστού πέμπτου άρθρου του Νόμου 4618/2019, που ψήφισε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομική ελάφρυνση των δανειοληπτών που έλαβαν δάνεια μέσω τ. Ο.Ε.Κ. με επιδοτούμενο επιτόκιο καθώς και να δώσει αυτή τη φορά σαφές στίγμα και ακριβές χρονοδιάγραμμα έκδοσης της Κ.Υ.Α.

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις

Σχετικά άρθρα

  06 December, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα