ΟΦΗ-Λεβαδειακός 2-0

mesaralive.gr  17 March, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
ΟΦΗ-Λεβαδειακός 2-0

Με γκολ των Γιακουμάκη και Φερέιρα ο ΟΦΗ κέρδισε με 2-0 τονΛεβαδειακό στο «Γεντί Κουλέ» και πήρε ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στην Super League.

O ΟΦΗ ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και πήρε δίκαια την νίκη για την 25η αγωνιστική. Στο 90΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σακόρ του ΟΦΗ.
 
Με τη νίκη αυτή ο ΟΦΗ προσπέρασε τον Λεβαδειακό στη βαθμολογία κάνοντας σε αγωνιστικό επίπεδο ,διότι εκκρεμεί το ζήτημα με την τιμωρία του .
Οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά από το ξεκίνημα, έχασαν ευκαιρίες και προηγήθηκαν στο 16΄με σουτ του Γιακουμάκη που πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΟΦΗ. Ο ίδιος παίκτης έχασε πέναλτι στο 63΄σημαδεύοντας το δοκάρι του Μπάγιτς, ενώ οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν απωλέσει κι άλλες ευκαιρίες για να καθαρίσουν το ματς νωρίτερα από το 72΄. Τότε που ο κορυφαίος παίκτης του ματς, ο Βραζιλιάνος Φερέιρα, έγραψε με διαγώνιο σουτ το 2-0 εκμεταλλευόμενος την κόντρα στον Γιακουμάκη και την αδράνεια της άμυνας του Λεβαδειακού.
Ήταν μια πανάξια νίκη για τον ΟΦΗ που έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο σε μια «καυτή» έδρα, ενώ ο Λεβαδειακός δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να βγάλει αντίδραση και να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι.
Σκόρερ: 16΄ Γιακουμάκης, 72΄ Φερέιρα
Διαιτητής: Διαμαντόπουλος
Κάρτες: Κόκκινη: Σακόρ (2η κίτρινη), Κίτρινες: Γιακουμάκης, Γιαννούλης, Παπάζογλου, Αντιλέχου, Ανγκουά, Ρεκβιασβίλι
ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μπράουν, Μιχόγεβιτς (63΄Παπάζογλου), Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Σακόρ, Νέιρα, Βαζ (86΄Παπαστεριανός), Φερέιρα (76΄Ντίνας), Γ.Γιακουμάκης
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μπάγιτς, Αντιλέχου (45΄Σαβαντογκό), Ανγκουά, Ντιόγκο (75΄Λιάγκας), Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Μέλεγκ, Ρεκβιασβίλι, Στανόγεβιτς (64΄Π. Γιακουμάκης), Νανγκίς, Μαρκόβσκι

 

mesaralive.gr  17 March, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα