Οι Αγίοι Δέκα ευχαριστούν για την αδερφοποίηση στο Τολό

mesaralive.gr  01 May, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Οι Αγίοι Δέκα ευχαριστούν για την αδερφοποίηση στο Τολό

Όλους όσους βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί η άκρως επιτυχημένη διοργάνωση της αδερφοποίησης των Αγίων Δέκα με το Τολό Αργολίδας, ευχαριστεί ο Πρόεδρος των Αγίων Δέκα κ. Βαλάντης Τσατσάκης.

Στο ευχαριστήριο αναφέρεται «Με αφορμή την αδελφοποίηση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 , μεταξύ της Δημοτικής Κοινότητας Τολού Δήμου Ναυπλιαίων και της  Τοπικής Κοινότητας Αγ. Δέκα Δήμου Γόρτυνας την οποία έχω την τιμή να εκπροσωπώ, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους όσους συνέβαλαν ενεργά στην επιτυχημένη διοργάνωση της :

το Δήμαρχο Γόρτυνας κ. Σχοιναράκη Νικόλαο, τον Αντιδήμαρχο ΔΕ Γόρτυνας κ. Μπομποδάκη Στυλιανό,τον Ιερέα ενορίας Αγ. Δέκα κ. Ραπτάκη Γεώργιο , τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Δέκα κ. Καπαρουδάκη Γιάννη , την κ. Δαριβιανάκη Μαρία , την γραμματέα του Δημάρχου κ. Δασκαλάκη Άννα και τον δάσκαλο κ. Πηρουνάκη Απόστολο.

Επίσης ευχαριστώ, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γαρεφαλάκη Δημήτρη,τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Αποστολάκη Δημήτρη, , τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Ανωγειανάκη Βαρβάρα και Ξυλούρη Σταύρο, τον εκπρόσωπο της Α/ θμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Κοκκινάκη Νίκο , καθώς και όλους τους συγχωριανούς μου και μη , που μας τίμησαν με την παρουσία τους σ’αυτή την τόσο σημαντική εκδήλωση για το χωριό μου.

Δε θα μπορούσα βέβαια να παραλείψω το Δήμο Ναυπλίου, τη Δήμοτική Κοινότητα Τολού , την Ενορία Τολού , τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τολού , το Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού, το Δημοτικό Σχολείο Τολού και τους εκπροσώπους αυτών , για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν καθ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης μας εκεί.

Επίσης εκφράζω τις ευχαριστίες μου στους χορηγούς:

την Ενορία Αγ. Δέκα για τις εικόνες

τον κ.  Ξυλούρη Σταύρο για τη ρακή

την κ. Δαριβιανάκη Μαρία για το μέλι

τον κ. Ζαχαριουδάκη Στέλιο  <<Kτήμα Ζαχαριουδάκη>> για το κρασί

τον κ. Δασκαλάκη Αλέξανδρο  << Cretan Tree>>  για το λάδι

τον κ. Μασαούτη Γιαννη <<Οικογένεια Μασαούτη>> για το τυρί

τον κ. Ιορδάνη Μπιτσακάκη <<Φούρνος Κουνδουράκη>> για το παξιμάδι

τo Συνεταιρισμό Γυναικών Γέργερης <<Ιδαία Γη>> για το παξιμάδι

 

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ,με την αδελφοποίηση αυτη, να ενδυναμωθούν οι σχέσεις μας, να εδραιωθεί η φίλια και να είναι η αρχή μιας μακράς συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα ,με έμφαση στα νέα παιδιά , για να μαθαίνουν τις ρίζες τους και να μη ξεχνούν την ιστορία του τόπου μας.

Ελπίζω να φανούμε αντάξιοι της φιλοξενίας τους ,στην δεύτερη φάση της αδελφοποίησης το Νοέμβριο, εδώ στους Αγ. Δέκα.

                                                                

 Ο Πρόεδρος ΤΚ Αγ. Δέκα

Τσατσάκης Βαλάντης».

 

mesaralive.gr  01 May, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα