Oι ισχυρισμοί του 73χρονου που έσερνε το σκύλο  με το αυτοκίνητο

  30 August, 2019 ΑΡΘΡΑ
Oι ισχυρισμοί του 73χρονου που έσερνε το σκύλο  με το αυτοκίνητο

Ποια είναι η κατάσταση του Γκούφη;

Η ιστορία, αλλά και οι φωτογραφίες του έγιναν viral… Για αρνητικό όμως λόγο, αφού ο Γκούφη απαθανατίστηκε δεμένος από ένα αυτοκίνητο να σέρνεται - στην ουσία - από αυτό, κάτω από τον καυτό ήλιο, στην Παλαιά Εθνική Οδό Χανίων - Ρεθύμνου.

Για τον οδηγό του οχήματος, σχηματίστηκε - από την πρώτη στιγμή - δικογραφία και, μετά από έρευνες των αστυνομικών του αστυνομικού τμήματος Ρεθύμνου, διαπιστώθηκε πως ο δράστης ήταν ένας 73χρονος άνδρας.

Τι ισχυρίστηκε ο 73χρονος;

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση της Εθελοντικής Ομάδας «Νοιάζομαι», στη σελίδα της στο Facebook, ο ηλικιωμένος - ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης - ισχυρίστηκε πως βρήκε το σκύλο, αδέσποτο, στο χωράφι του και τον μετέφερε, δεμένο στο αυτοκίνητο, 100 μέτρα πιο μακριά, προκειμένου να μη φάει πρόβατα και τον σκοτώσουν.

Ενώ, αναφορικά με το γεγονός ότι τον έδεσε στο αυτοκίνητο, ο 73χρονος - και όπως αναφέρει η ίδια ανάρτηση - ανέφερε πως δεν μπορούσε να τον βάλει μέσα στο όχημα.

Ποια η κατάσταση του Γκούφη;

Τη φροντίδα του Γκούφη ανέλαβαν, αρχικά, οι εθελοντές της Εθελοντικής Ομάδας «Νοιάζομαι», οι οποίοι και πήγαν το τετράποδο στον κτηνίατρο, όπου και διαπιστώθηκε πως είχε πληγή από αλυσίδα στο λαιμό, γεγονός που σημαίνει πως ζούσε δεμένος.

Πάντως, όπως επισημαίνεται στην ανάρτηση «οι εξετάσεις του είναι καλές».

 

Ζητάει… οικογένεια

Ο Γκούφη είναι 3 ετών και, περίπου 30 κιλά.

Μετά τη μεγάλη περιπέτεια που έζησε, τώρα ζητάει ένα σπιτικό και μια οικογένεια να τον αγαπήσει.

Δείτε τον

 

  30 August, 2019 ΑΡΘΡΑ