Οι κάμερες ασφαλείας πρόδωσαν τον... ζωοκλέφτη!

  26 June, 2020 ΑΡΘΡΑ
Οι κάμερες ασφαλείας πρόδωσαν τον... ζωοκλέφτη!

Ενα περιστατικό το οποίο καταγράφηκε στο χωριό Πανόραμα του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, κατσδεικνύει το μέγεθος του προβληματος της ζωοκλοπής, αλλά και των μέτρων που λαμβάνουν πλέον οι κτηνοτρόφοι.

Ενας εξ αυτών είχε τοποθετήσει κάμερα ασφαλείας στο ποιμνιοστάσιο του και έκανε... απόσβεση. Συγκεκριμένα χθες καταγράφηκαν οι κινήσεις ενός ζωοκλέφτη, ο οποίος μπήκε στο ποιμνιοστάσιο του, αρπάζοντας έξι πρόβατα.

Ο κτηνοτρόφος, όταν αντιλήφθηκε την κλοπή, πήρε το υλικό από το βίντεο και το παρέδωσε στην Αστυνομία. Ανδρες της ΕΛ.ΑΣ. λίγη ώρα αργότερα εντόπισαν και συνέλαβαν τον ζωοκλέφτη. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μινώα Πεδιάδος.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας: «Συνελήφθη, χθες (25.06.2020) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για ζωοκλοπή.
Ειδικότερα, χθες (25.06.2020) τα ξημερώματα ημεδαπός αφαίρεσε από ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας έτερου ημεδαπού, έξι αιγοπροβατοειδή.
Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ημεδαπός-δράστης».

 

newshub.gr

 

  26 June, 2020 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα