Οι κρατούμενοι ... καθαρίζουν το Αστυνομικό Μέγαρο!

mesaralive.gr  11 May, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Οι κρατούμενοι ... καθαρίζουν το Αστυνομικό Μέγαρο!

Η σύμβαση με το ιδιωτικό συνεργείο που καθάριζε τους χώρους όπου κινείται και δραστηριοποιείται η ΕΛΑΣ στο Ηράκλειο, έχει λήξει εδώ και ένα μήνα...

Αφόρητες συνθήκες στην καθαριότητα του αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου και γενικότερα των αστυνομικών υπηρεσιών του νομού, επισημαίνει το συνδικαλιστικό σωματείο των αστυνομικών που αναγκάζει, εκτός από τους αστυνομικούς, και τους ίδιους τους κρατούμενους να κάνουν τις  ... καθαρίστριες για να μπορέσουν να διαχειριστούν την κατάσταση!

Η σύμβαση με το ιδιωτικό συνεργείο που καθάριζε τους χώρους όπου κινείται και δραστηριοποιείται η ΕΛΑΣ στο Ηράκλειο, έχει λήξει εδώ και ένα μήνα, το θέμα μάλιστα έφτασε και στη Βουλή αλλά κανείς ως τώρα δεν το έχει δει "ζεστά", με αποτέλεσμα η μία και  μοναδική καθαρίστρια που έχει απομείνει να μην μπορεί όχι μόνο να καθαρίσει, αλλά ούτε και τις στοιχειώδεις υπηρεσίες να μην μπορεί να προσφέρει! 

Το σωματείο των αστυνομικών και μέσα από το Cretalive κάνει έκκληση στους αρμόδιους να δώσουν λύση στο ζήτημα πριν η κατάσταση δημιουργήσει και ζητήματα που να θέσουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία σε ένα χώρο όπου πολλοί συναλάσσονται και αρκετοί συναθροίζονται, στον πιο, υποτίθεται, εμβληματικό χώρο της κρατικής υπόστασης!

 

 

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

 

mesaralive.gr  11 May, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα