Οι μαθητές του Τυμπακίου στηρίζουν το Σύλλογο ΑμεΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

mesaralive  10 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Οι μαθητές του Τυμπακίου στηρίζουν το Σύλλογο ΑμεΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

Μαζεύοντας πλαστικά μπουκάλια νερού και καπάκια οι μαθητές του Τυμπακίου στηρίζουν ενεργά τη δράση του Συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Μια μεγάλη χάρτινη κούτα, έχει τοποθετηθεί εντός του Γυμνασίου Τυμπακίου και εκεί οι μαθητές τοποθετούν τα πλαστικά μπουκάλια και καπάκια, συνδυάζοντας το «τερπνόν μετά του ωφελίμου»!

Κάνοντας ανακύκλωση, βοηθούν συγχρόνως τον πολύ δραστήριο Μεσαρίτικο Σύλλογο ΑμεΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» που τους τελευταίους μήνες σε συνεργασία με την εταιρεία νερού «ΖΑΡΟΣ», έχει προχωρήσει σε μια σημαντική δράση.

 Συγκεκριμένα το νερό «ΖΑΡΟΣ» στηρίζει ενεργά το έργο του συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» , προσφέροντας μέρος των εσόδων, από την πώληση κάθε φιάλης με την ένδειξη «Στηρίζουμε το Σύλλογο ΑΜΕΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων και βοηθητικών ειδών για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Επιπλέον, με ένα δεύτερο τρόπο,  απλοί πολίτες, φορείς, σύλλογοι και σχολεία , βοηθούν τόσο τον Σύλλογο ΑΜΕΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» όσο και το τόσο ευαίσθητο και ταλαιπωρημένο μας περιβάλλον.

Με την περισυλλογή και ανακύκλωση μπουκαλιών και καπακιών νερού.

Τα έσοδα από την ανακύκλωση θα διατίθενται για τις ανάγκες του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Ο κόσμος αγκάλιασε με αγάπη και ενδιαφέρον την προσπάθεια αυτή και βοηθά τον Σύλλογο και το Περιβάλλον.

Κάτι που γίνεται και στο Γυμνάσιο Τυμπακίου, αλλά και σε άλλα σχολεία,  όπου καθημερινά τα παιδιά προχωρούν στην συλλογή μπουκαλιών και καπακιών.

 

mesaralive  10 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα