Οι Μεσαρίτες αριστεύσαντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

mesaralive.gr  01 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Οι Μεσαρίτες αριστεύσαντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Φωτο: lisari.blogspot.gr

Η χρονιά για αυτά τα παιδιά ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και άκρως απαιτητική, όμως η κρίσιμη μάχη για μια θέση στα ΑΕΙ ή τα ΤΕΙ κερδήθηκε.

Το mesaralive.gr συνομίλησε με κάποιους από τους επιτυχόντες και παρουσιάζει τις βαθμολογίες που συγκέντρωσαν.

Δημήτρης Χατζηδάκης, από το Γενικό Λύκειο Τυμπακίου. Ο Δημήτρης συγκέντρωσε 19.320 μόρια, ακολουθώντας την Τεχνολογική Κατεύθυνση. Ο Δημήτρης έγραψε 15.7 στην Έκθεση, στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης 19.2,στα Μαθηματικά Γενικής 19.3,στις Αρχές Οργάνωσης 19.4,στον Προγραμματισμό 19.7,στις Αρχές Οικονομίας 19.9,και στην φυσική 20.  “Πάλεψα σκληρά και δικαιώθηκα απόλυτα με το τελικό αποτέλεσμα, ωστόσο δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι σχολή θα επιλέξω με τις Πολυτεχνικές και Οικονομικές σχολές της Αθήνας να είναι η πρώτη μου επιλογή”

Κατερίνα Καδιανάκη, από το Γενικό Λύκειο Τυμπακίου, αρίστευσε συγκεντρώνοντας 19.299 μόρια γράφοντας στην Έκθεση 18.3,στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης 16.6,στην Φυσική 19.1,στην Χημεία 19.6,στην Βιολογία Κατεύθυνσης 20 και στην Βιολογία Γενικής 20.Η Κατερίνα δεν έχει καταλήξει ακόμα στην σχολή που θα επιλέξει με τα τμήματα της βιολογίας να εγείρουν το ενδιαφέρον της.

Ειρήνη Μελαμπιανάκη, από το Γενικό Λύκειο Μοιρών, κατάφερε να συγκεντρώσει 19.298 μόρια με υψηλότερο βαθμό στην Χημεία Κατεύθυνσης 19.8 και στα άλλα μαθήματα βέβαια οι επιδόσεις της κινήθηκαν σε υψηλά επίπεδα. Το ενδιαφέρον της Ειρήνης στρέφεται στο Πολυτεχνείο Αθηνών και συγκεκριμένα στο Χημικών Μηχανικών.

Ανθή Φανουράκη, η μαθήτρια του ΓΕΛ Μοιρών από την Γαλιά, ακολουθώντας την Θεωρητική Κατεύθυνση συγκέντρωσε 18.261 μόρια, όντας η πρώτη μαθήτρια της Θεωρητικής Κατεύθυνσης των ΓΕΛ Μοιρών και η δεύτερη σε όλη την Μεσαρά. Η Ανθή έγραψε 16.5 στα Αρχαία,16.5 στην Έκθεση,19.1 στην Ιστορία,18.7 στα Λατινικά,17.8 στα Κείμενα και 18.5 στην Βιολογία Γενικής. Το μυστικό της επιτυχίας για την Ανθή ήταν το συστηματικό διάβασμα, το οποίο την οδήγησε στην συγκέντρωση των υψηλών βαθμολογιών. Πρωταρχικώς στόχος της Ανθής είναι η Ψυχολογία Ρεθύμνου.

 

Το mesaralive.gr, συγχαίρει όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες και τους εύχεται να περάσουν στις σχολές της αρεσκείας τους.

 

mesaralive.gr  01 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα