Οι πρώτες διαγραφές! Τέλος Χρυσοχοϊδης – Μενδώνη από το ΚΙΝΑΛ!

  08 July, 2019 ΑΡΘΡΑ
Οι πρώτες διαγραφές! Τέλος Χρυσοχοϊδης – Μενδώνη από το ΚΙΝΑΛ!

Η νέα κυβέρνηση ανακοινώθηκε και το ΚΙΝΑΛ στην πρώτη του αντίδραση την χαρακτηρίζει "μαμούθ" και αφήνει σαφείς αιχμές για την επιλογή Χρυσοχοϊδη!

Κυβέρνηση «μαμούθ» χαρακτήρισε το Κίνημα Αλλαγής τη σύνθεση που έχει η νέα κυβέρνηση, προσθέτοντας ότι θα κριθεί για το έργο της από τους πολίτες.

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΚΙΝΑΛ για τη νέα κυβέρνηση αναφέρει:

«Η νέα κυβέρνηση θα κριθεί για το έργο της από τους πολίτες. Το Κίνημα Αλλαγής θα ασκήσει υπεύθυνη και προγραμματική αντιπολίτευση, υπερασπίζοντας με σθένος τα λαϊκά συμφέροντα.

Η κυβέρνηση μαμούθ του κ. Μητσοτάκη, περιλαμβάνει και μεταγραφές, που αποδεικνύουν ότι ο σημερινός πρωθυπουργός μιμείται τις πρακτικές του κ. Τσίπρα».

Οι αιχμές είναι… μάλλον σαφείς για τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη που είναι ένας εκ των τριών εξωκοινοβουλευτικών υπουργών του νέου κυβερνητικού σχήματος, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως τόσο ο κ. Χρυσοχοϊδης, όσο και η Λίνα Μενδώνη, επίσης εξωκοινοβουλευτική υπουργός, διεγράφησαν από μέλη του ΚΙΝΑΛ…

Αυτό λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε, με την επίσημη ανακοίνωση να αναφέρει: «Απόφαση Επιτροπής Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (Ε.Δ.Ε.ΚΑ.Π.) του Κινήματος Αλλαγής.

Κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (Ε.Δ.Ε.ΚΑ.Π.) του Κινήματος Αλλαγής, η Μενδώνη Στυλιανή και ο Χρυσοχοΐδης Μιχαήλ διαγράφονται από μέλη του Κινήματος Αλλαγής«.

 

  08 July, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα