Οι σκέψεις του Φαν’τ Σιπ ενόψει Ιταλίας

sportfm.gr  10 October, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Οι σκέψεις του Φαν’τ Σιπ ενόψει Ιταλίας

Μπερδεμένος φαίνεται ο Γιον Φαν’τ Σιπ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Ιταλία στην Ρώμη.

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν έχει καταλήξει ακόμη στην ενδεκάδα και όπως μετέδωσε ο Σωτήρης Ταμπάκος στον ΣΠΟΡ FM δεν έχει κάνει κάποια ξεκάθαρη δοκιμή και έχει στο μυαλό του ακόμη αρκετές εκκρεμότητες.

Ο Βλαχοδήμος θα είναι σίγουρος κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Μπακάκης θα είναι δεξιά και ο Σταφυλίδης αριστερά όπως όλα δείχνουν. Ο Σιόβας θα είναι σίγουρα ο ένας εκ των δύο στόπρ, με τον Κουρμπέλη να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να είναι ο παρτενέρ του.

Στον άξονα, ο Μπουχαλάκης έχει μία σίγουρη θέση. Εφόσον ο Κουρμπέλης χρησιμοποιηθεί ως στόπερ, τότε ο Ζέκα είναι μία λύση για για παρτενέρ του Μπουχαλάκη, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα να είναι στα χαφ και όχι στο κέντρο της άμυνας ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Η μεσοεπιθετική τριάδα δείχνει να κλειδώνει με τους Βρουσάι και Δώνη να έχουν το προβάδισμα για δύο εκ των τριών θέσεων και τον Μάνταλο να φαίνεται πως θα είναι ο τρίτος. Στην κορυφή θα χρησιμοποιηθεί ο Κουλούρης.

Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση, στην Εθνική ενσωματώθηκε ο Πασχαλάκης που θα αναπληρώσει το κενό του τραυματία Μπάρκα ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Γιαννούλης, Σιώπης, Μασούρας, με τον τελευταίο να μην υπολογίζεται για το ματς με την Ιταλία αφού είναι τιμωρημένος.

 

sportfm.gr  10 October, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ