Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δασάκι του Αφραθιά!

mesaralive.gr  25 August, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δασάκι του Αφραθιά!

Τρεις μέρες έμειναν για την Παγκρήτια Συγκέντρωση Μοτοσικλέτας που φέτος θα πραγματοποιηθεί στο πανέμορφο Δασάκι του Αφραθιά στο Τυμπάκι!

Η Παγκρήτια Συγκέντρωση ξεκινά την Παρασκευή 28 Αυγούστου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 30 του μήνα.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, πλήθος μοτοσικλετιστών από ολόκληρη την Κρήτη θα βρεθούν στο μαγικό χώρο του Αφραθιά, ενώ οι πύλες θα είναι ανοιχτές για όλο τον κόσμο!

Η διοργανώτρια Μοτοσικλετιστική Λέσχη Πόμπιας, εδώ και καιρό προετοιμάζεται για την Παγκρήτια Συγκέντρωση Μοτοσικλέτας με τα μέλη της να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε η διοργάνωση να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Μάλιστα στα πλαίσια της ολοκληρωμένης ενημέρωσης των μοτοσικλετών αλλά και των επισκεπτών που θα βρεθούν στο Δασάκι του Αφραθιά, δημοσίευσε «καρέ – καρέ» την διαδρομή που θα πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για να φτάσει στον Παράδεισο του Αφραθιά!

Σε σχετική ανακοίνωση της ΜΟΛΕΠ αναφέρεται « Οδηγίες για το πως θα έρθετε στο Δασάκι του Αφραθιά: Λίγο πριν μπείτε στο Τυμπάκι από Ηράκλειο όπως έρχεστε, στα δεξιά σας είναι μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων ΝISSAN. Ακριβώς απέναντι έχει διασταύρωση με πινακίδες που γράφουν προς Δασάκι Αφραθιά – Καλαμάκι- Καμηλάρι. Στρίβετε  από κει και κινήστε κατά μήκος της περίφραξης του αεροδρομίου. Μόλις  περάσετε μια μικρή γέφυρα λίγο πιο πέρα στρίβετε δεξιά για την Παγκρήτια (θα υπάρχει ταμπέλα ). Προσοχή  στην στροφή λόγο μειωμένης ορατότητας. 

Για όσους έρχονται από Ρέθυμνο -  Χανιά,  αφού φτάσετε στο Τυμπάκι,  το διασχίζετε όλο με κατεύθυνση προς Μοίρες – Ηράκλειο. Αριστερά θα συναντήσετε  την αντιπροσωπεία NISSAN που είναι το σημείο αναφοράς. Θα τοποθετηθούν πινακίδες κατά διαστήματα που θα κατευθύνουν».

Εκτός από την παραπάνω ανακοίνωση και οι φωτογραφίες της Μοτοσικλετιστικής Λέσχης Πόμπιας είναι χαρακτηριστικές για το πώς  μπορείτε να φτάσετε στο όμορφο Δασάκι του Αφραθιά!

 

mesaralive.gr  25 August, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα