Όπου φύγει - φύγει, οι Κρητικοί ενοψει του Δεκαπενταύγουστου

vianntika.gr  10 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑOIKONOMIAΑΡΘΡΑ
Όπου φύγει - φύγει, οι Κρητικοί ενοψει του Δεκαπενταύγουστου

Όπου φύγει - φύγει, οι Κρητικοί ενοψει του Δεκαπενταύγουστου, την ώρα που το Λιμενικό προχωρά στην εντατικοποίηση των μέτρων ασφαλείας στα λιμάνια του νησιού.

Και αυτό είναι απόλυτα λογικά καθως - ενόψει του Δεκαπενταύγουστου - η κίνηση αναμένεται να είναι αυξημένη τόσο με ταξιδιώτες που αναχωρούν για διακοπές όσο και με αυτούς που επιστρέφουν.

Ο υπουργός Γιάννης Πλακιωτάκης, χαρακτηριστικά, ζήτησε σύμφωνα με ανακοίνωση, να διενεργηθούν έλεγχοι προκειμένου να διαπιστωθεί ότι τα πλοία δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα που θα μπορούσε να επηρεάσει την ομαλή διακίνηση επιβατών και οχημάτων.

Ενώ ο κ. Πλακιωτάκης ζήτησε να υπάρξουν σχετικές συστάσεις και προς τις εταιρείες της ακτοπλοΐας προκειμένου να συμβάλλουν και αυτές στην ομαλή διακίνηση των επιβατών.

Κάτι απόλυτασ λογικό από τη στιγμή που αυτές τις μέρες βρισκόμαστε στο 75% της κίνησης, με το 100% να αναμένεται να πιαστεί τα τελευταία 24ωρα. Οι Κρητικοί αναζητούν και εκείνοι λίγες μέρες διακοπών εκτός του νησιού, επιλέγοντας κυρίως προορισμούς από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Μέσα στην κρίση, όπως και όλοι οι πολίτες, οι Κρητικοί έχουν δει τις μέρες διακοπων να μειώνονται. Δεν τις έχουν βγάλει όμως από το... πλάνο τους, επιδιωκοντας έστω και μικρότερης διάρκειας εξορμήσεις.

 

vianntika.gr  10 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑOIKONOMIAΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα