Π.Σ Καλαμακίου: Γενική συνέλευση και εκλογές ενόψει

  19 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Π.Σ Καλαμακίου: Γενική συνέλευση και εκλογές ενόψει

Την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο αναφέρονται τα εξής:

Μετά το πέρας δυο ετών από την ίδρυση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμακίου ανακοινώνεται, ότι την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2019 στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί
«Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση» με σκοπό τον απολογισμό πεπραγμένων και τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέων μελών στα όργανα του Συλλόγου μας.
Η Γ.Σ. θα εκλέξει εφορευτική επιτροπή που θα διενεργήσει τις εκλογές .

Η εκλογική διαδικασία θα διαρκέσει από τις 19.00 έως 21.00 και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του «Ξενοδοχείου Αλώνια-Hotel Alonia» στο Καλαμάκι.
Παράλληλα θα γίνονται έγραφες νέων μελών και πληρωμή ετήσιας συνδρομής.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο καινούργιο Δ.Σ. στις επερχόμενες εκλογές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την (Παρασκευή 30/8/19 και ώρα 20.00) με τους παρακάτω τρόπους:
· Στο email: [email protected] και
·Στην γραμματέα του συλλόγου στο τηλ.6982995709(Ισμήνη Νικολιδάκη)

Απαραίτητη προϋπόθεση να αναφέρονται στην αίτηση: Ονοματεπώνυμο, Όνομα Πατρός και Τηλέφωνο Επικοινωνίας.

Η συμμετοχή μελών και κατοίκων ,με νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά, είναι η προϋπόθεση για να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια.
Με την συνεχή στήριξη μελών και φίλων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμακίου θα είναι σε θέση να διευρύνει τις δραστηριότητές του και να συνεχίσει το πολύτιμο του έργο.
Τα μέλη του απερχόμενου Δ. Σ. απευθυνόμενα σε όλους τους κατοίκους του οικισμού Καλαμακίου, τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, θέλουν να απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ..
Ένα ευχαριστώ για την αγάπη με την οποία αγκαλιάσατε αυτή τη νέα προσπάθεια και την συμμετοχή σας στις δράσεις και εκδηλώσεις του συλλόγου αυτά τα δυο χρόνια.

 

  19 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα